Klaipėdos Blusų turgus pradėjo naują sezoną

Klaipėdos Blusų turgus pradėjo naują sezoną

"Nėriniuota mamos suknelė" - tokiu simbolišku pavadinimu, sekmadienį, Motinos dieną, prasidėjo antrasis Klaipėdos blusų turgaus sezonas.

Aukštosios gatvės atkarpoje tarp Parodų rūmų ir senojo pašto rikiavosi prekeiviai, siūlantys įvairiausias prekes - nuo senoviškų rusiškų virdulių iki sovietinius laikus menančių legendinės "Volgos" modeliukų.

"Čia tik žibalinė lempa, o jei norite Aladino lempos - eikite ten, prie kito pardavėjo. Čia rasite visko, ko tik jūsų širdis geidžia...", - smagiai buvo nusiteikusi senienomis prekiaujanti moteris.

Šalia jos stovėjo jaunieji prekybininkai - vaikai, kurie rikiavo ant prekystalio savo kažkada mėgtus bet jau išaugtus žaisliukus, ženkliukus bei kitokias įvairias smulkmenas.

"Bendrauk, mainykis, dalinkis idėjomis! Pirk, parduok ar tiesiog žiopsok" - tokiu šūkiu klaipėdiečiai kviesti į blusų turgų, vakar pasitikusį jau antrąjį savo sezoną Klaipėdos senamiestyje.

Pasak projekto organizatoriaus - bendrovės "Renginių centras" atstovo Mariaus Tumšio, blusų turgus tradiciškai vyks kiekvieną sekmadienį nuo 10 iki 14 val. Aukštojoje gatvėje.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder