Klaipėdoje statomas didžiausias uostamiestyje sveikatingumo ir sporto kompleksas

Klaipėdoje statomas didžiausias uostamiestyje sveikatingumo ir sporto kompleksas

Centrinėje Klaipėdos miesto dalyje, viename judriausių uostamiesčio rajonų, kitais metais iškils didžiausias Klaipėdoje sveikatingumo ir sporto klubas „Impuls". Pastatas priklausys nekilnojamo turto bendrovei UAB „Solvenita", su kuria UAB „Impuls LTU" yra pasirašiusi ilgalaikę nuomos sutartį. Į sporto įrangą bei klientų aptarnavimo sistemas bus investuojama apie 2,5 mln. litų.

Pasak sveikatingumo ir sporto klubų tinklo „Impuls" vadovo Vidmanto Šiugždinio, kompleksas, kurio bendras pastato plotas sieks 4 100 kv. metrų, vienu metu galės priimti iki 500 lankytojų. Šiame sporto klube bus ne tik moderniausia įranga aprūpintos treniruoklių bei grupinių treniruočių salės, bet ir erdvus plaukimo baseinas.

Statomame komplekse veiks 25 metrų ilgio, penkių plaukimo takelių baseinas. Pasak V. Šiugždinio, siekis klaipėdiečiams įrengti didelį bei patogų baseiną ir padiktavo sprendimą naująjį klubą statyti, o ne nuomotis patalpas jau esančiuose statiniuose. Klube taip pat bus įrengtos keturios pirtys, sūkurinė vonia, baseinėlis vaikams.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder