Klaipėdiečių dovana Klaipėdai: jau surinkti 1982 litai

Klaipėdiečių dovana Klaipėdai: jau surinkti 1982 litai

Uostamiesčiui švenčiant 760 metų sukaktį asociacijos „Mano miestas - Klaipėda“ nariai paskelbė netradicinę akciją, kviečiančią visus miestiečius padovanoti Klaipėdai ir patiems sau nuostabų reginį – šventinį fejerverką. Ugnies šou, kuriam renkamos lėšos, vainikuos rugpjūčio 1-ąją piliavietėje nuskambėsiančią oratoriją „Miestas ir miestiečiai“.

Palaikydamos visuomenei skirtą akciją „Klaipėdiečių dovana Klaipėdai“ prie dovanos nusprendė prisidėti ir miesto įmonės. Pirmoji prie iniciatyvos prisijungė uždaroji akcinė bendrovė „Voltas”. Šį pavasarį jubiliejų šventusios įmonės direktorius Darius Levickis teigė, kad minint 55 metų veiklos sukaktį norėjosi padėkoti ne tik kolektyvui, bet pasidžiaugti kartu su Klaipėda ir klaipėdiečiais. „Mums smagu prisidėti prie gražaus sumanymo. Esame klaipėdiečiai, dirbame Klaipėdoje, kartu kuriame šventę miestui ir sau“,- sakė D. Levickis.

Speciali akcijos dovanų dėžutė iškeliavo ir į konsultacinę firmą „Sabelija“. Visą viešnagės laikotarpį įmonės darbuotojai bus raginami prisidėti prie dovanos savo miestui. Firmos direktorius ir naujasis asociacijos „Mano miestas Klaipėda“ prezidentas Tadas Šatkauskas asmeniškai pažadėjo visą kolektyvo surinktą sumą padvigubinti, t.y. pridėti lygiai tiek, kiek bus įkritę į keliaujančią dovanų dėžutę.

Akcijos iniciatoriai primena, kad įmonės, įstaigos ar organizacijos, pageidaujančios prisidėti prie „Klaipėdiečių dovanos Klaipėdai“, dovanojamą pinigų sumą gali pervesti į specialią sąskaitą arba tiesiog pasikviesti į svečius asociacijos „Mano miestas - Klaipėda“ atstovus kartu su keliaujančia dovanų dėžute.

Trumpaisiais numeriais klaipėdiečiai savo miestui jau padovanojo 226 Lt. Norintieji prisidėti, visą akcijos laikotarpį gali siųsti SMS žinutes trumpuoju numeriu 1670 su tekstu Klaipeda2, Klaipeda5 arba Klaipeda10, suteikiančiu galimybę prisidėti prie dovanos miestui 2, 5 arba 10 litų suma. Akcija tęsis iki rugpjūčio 1 d. 11 val.

Šiuo metu akcijos „Klaipėdiečių dovana Klaipėdai“ specialioje sąskaitoje yra 1982 Lt. Asociacija “Mano miestas – Klaipėda” kviečia visus klaipėdiečius prisijungti prie iniciatyvos ir kartu sukurti miesto gimtadienio šventę.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder