Klaidinančios lentos pašalinti neskubama

Klaidinančios lentos pašalinti neskubama

Nuo politinių aktualijų atitolę klaipėdiečiai iki šiol beldžiasi į Seimo nario Evaldo Jurkevičiaus biuro duris. Nors šis pilietis jau ketvirtą mėnesį nebeturi tautos pasitikėjimo mandato, tačiau ant vieno pastato tebekabanti lentelė skelbia, kad klaipėdietis tam tikromis valandomis priiminėja rinkėjus.

Pats buvęs Seimo narys dėl to, kad iki šiol minėta iškaba klaidina kai kuriuos klaipėdiečius, nesuka sau galvos. Jis tupi ant Kuršių marių ledo, traukia vieną stintelę po kitos ir mėgaujasi ramiomis atostogomis.

"Kas užkabino, tas tegu ir nukabina", - atsakomybės kratėsi buvęs parlamentaras. E. Jurkevičiaus žiniomis, lentelė su jo pavarde užkabinta Seimo nurodymu. "Tegu patys jie ir nukabina", - į Vilniaus pusę mostelėjo klaipėdietis.

Tačiau Antanas Dimaitis, Seimo kanceliarijos Bendrųjų reikalų departamento direktorius, buvusiam parlamentarui patarė nebaksnoti į Vilniaus pusę o verčiau paskaityti Seimo statutą.

"Jame aiškiai parašyta, kad patalpas parlamentarams suteikia savivaldybių administracijos. Tad jos ir turėtų pasirūpinti iškabų pakabinimu bei jų nukabinimu pasibaigus kadencijai. Aišku, tą galėtų padaryti ir patys Seimo nariai. Dabar jau buvę", - paaiškino A. Dimaitis.

Surinkus reikalingą uostamiesčio savivaldybės telefono numerį atsiliepė Turto skyriaus vedėja Genovaitė Paulikienė. Ji informavo, kad E. Jurkevičius, grąžindamas patalpas savivaldybei, buvo perspėtas, kad iškabą privaląs nusikabinti pats.

"Manau, kad jis pats turėtų su atsuktuvu tai padaryti arba pasirūpinti, kad kas nors už jį tai padarytų", - teigė tarnautoja.

Aiškinantis, kieno prievolė yra pašalinti šį netikslumą, iškaba, skelbianti "Seimo nario" E. Jurkevičiaus priėmimo valandas, tebekabo. Taip ir mąžta pasitikėjimas Seimu.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder