Kelininkai renkasi miesto centrą?

Kelininkai renkasi miesto centrą?

Su „Vakarų ekspreso“ redakcija susisiekė Klaipėdos mieto vairuotojai, kuriuos nustebino remontuojama ir tvarkoma S. Daukanto gatvė.  Atrodo, nieko čia nėra stebinančio ir reikėtų tik džiaugtis, kad miesto valdžia rūpinasi centrinėmis miesto gatvėmis, tačiau, ar tikrai didelio eismo intensyvumu nepasižyminčios miesto gatvės yra prioritetinės?

„Ar gali būti, kad sutvarkyti mažą gatvelę yra svarbiau, negu miesto eismui gyvybiškai svarbias gatves, tokias kaip Baltijos pr. ar Šilutės plentas?“, - domėjosi vienas iš vairuotojų.

Klaipėdos miesto savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda patikino, kad pagrindinių gatvių remonto ir tvarkymo darbai tikrai nebus užmiršti. „Šiuo metu rūpinamės miesto centru, galiu teigti, kad būtent jam teikiama pirmenybė, o po to bus judama ir į miesto pakraščius.“, - „Vakarų ekspresui“ teigė jis.

Direktorius stebėjosi žmonių įtarimu ir siūlė suprasti, kad visiems niekados neįtiksi. „Kiek Klaipėdoje žmonių, tiek ir nuomonių, vieniems nepatinka, kad tvarkome vieną gatvę, kitiems - kitą, bet dirbame, o ar matėte, kas darosi Kaune?“, - stebėjosi jis.

Nors galima sutikti su miesto pozicija, kad per 1 savaitę visos Klaipėdos miesto gatvės nesusitvarkys, tačiau vairuojantiems ir saugantiems savo automobilius, veikiau lengviau išvengti nedidelės S. Daukanto gatvelės, o ne, pavyzdžiui, Šilutės plento duobių? O iš kitos pusės: „Kas nedirba, tas ir neklysta, tad geriau dirbtų“...

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder