Keistos dovanos Šilutės politikams

Keistos dovanos Šilutės politikams

Susirinkę į neeilinį Tarybos posėdį Šilutės politikai ant savo stalų rado po keistą dovaną. Iš JAV (Jutos valstija) atsiųstose kartoninėse dėžutėse jie rado po solidžią knygą anglų kalba „Jesus Christ Message to All Nations“ (liet. –Jėzaus Kristaus žinia visoms tautoms).

Pasak Tarybos sekretoriaus Jono Jauniaus, šie leidiniai gauti paštu per siuntų tarnybą. Didelėse dėžėse buvo mažesnės dėžutės, ant kiekvienos iš jų užrašytas gavėjas – Tarybos nario vardas ir pavardė. Sekretoriatas neturi teisės revizuoti Tarybos nariams skirtos korespondencijos, jos tikrinti. Anot J. Jauniaus, ant dėžutės nurodytas siuntėjo pašto dėžutės numeris, todėl, jeigu Tarybos nariai turi pastabų, gali kreiptis į siuntėją arba organizuotai atsakyti per sekretoriatą. Kol kas skundų negauta.

„Atsiųsta iš Amerikos. Galiu tik pasakyti, kad jie visiškai nesusigaudo mūsų sistemoje, kadangi siuntė atskirai Tarybos nariams ir Savivaldybės vadovams, tad kai kurie gavo po du egzempliorius. Prieš kelis metus buvo atsiųsta kažkokių, berods, religinio pobūdžio žurnalų. Kai kurie Tarybos nariai buvo tuo nepatenkinti, bet mes esame sekretoriatas ir privalome perduoti siuntas“, – kalbėjo J. Jaunius.

Kokia tai galėtų būti knyga, pasiteiravome Šilutės evangelikų baptistų pastoriaus Rimanto Čeliausko. Jo manymu, šis anglų kalba išleistas leidinys tikrai nėra Biblija ir niekuo nesusijęs su tradiciniu krikščioniškuoju tikėjimu. Pavartęs knygą, pastorius sakė, kad tai kažkoks religinio turinio rašinys, neturintis nieko bendra su kanonine bažnyčios literatūra.

„Tai, kažkokių žmonių, kurie apsimeta pranašais, parašyti dalykai. Dievas perspėjo, kad bus netikrų pranašų…“ – sakė R. Čeliauskas. Jis spėjo, kad tai kažkokios religinės bendruomenės, pavyzdžiui mormonų, leidinys.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder