Išmokų į Ūkio banką nespėjo pervesti

Išmokų į Ūkio banką nespėjo pervesti

Uostamiesčio pašalpų gavėjai, kuriems socialinės išmokos buvo pervedamos į Ūkio banko sąskaitą turėtų kuo greičiau sudaryti sutartį su kitu banku ir socialinės paramos skyriui pranešti, į kurią sąskaitą jiems galima pervesti sausio mėnesio išmoką, nes jos dar nebuvo spėję pervesti.

"Laimei vasario mėnesį dar nespėjome pervesti išmokų, tad žmonės didelių nesklandumų nepatirs. Kuo jie greičiau sudarys sutartį su kitu banku ir apie tai praneš Socialinės paramos skyriui, tuo greičiau juos pasieks pinigai", - komentavo Klaipėdos savivaldybės Socialinių reikalų departamento direktorė Audronė Daujotienė.

Tokių žmonių, kuriems socialinės išmokos buvo pervedamos į Ūkio banke esančias sąskaitas, pasak A. Daujotienės, buvo tik keletas procentų visų išmokų gavėjų - 350 asmenų. Tai žmonės, gaunantys išmokas už vaikus, neįgalumą.

Prašymai dėl išmokų mokėjimo būdo pakeitimo priimami Socialinės paramos skyriaus informacijos kabinetuose Vytauto g. 13 ir Laukininkų g. 19 A.

A. Daujotienės žiniomis, savivaldybės biudžetinės įstaigos neturėjo jokių santykių su Ūkio banku.

"Vakar kalbėjome su finansinkais ir džiaugėmės, kad jokių santykių su šiuo banku nebuvo. Pati savivaldybė tikrai neturėjo jokių sąskaitų šiame banke. Bet gal dar bus kokių nors patikslinimų dėl viešųjų įstaigų", - sakė A. Daujotienė.

Išsamesnė informacija teikiama telefonais:

Vytauto g. 13 - tel. ( 8 46) 41 08 40;
Laukininkų g. 19A - tel. (8 46) 32 46 96.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder