Iš Šilutės traukiasi jubiliejinės šventės organizatoriai

Iš Šilutės traukiasi jubiliejinės šventės organizatoriai

96 000 litų vertės sutartis su Vilniuje registruota UAB “Concept events & media” dėl Šilutės miesto 500 metų jubiliejinių renginių organizavimo šių metų gegužės 28 d. artimiausiu metu bus nutraukta. Todėl visa pasirengimo šventei našta guls Šilutės rajono savivaldybei ir rajone veikiančioms kultūros įstaigoms ant pečių.

Sutartis su savivaldybės skelbtą supaprastintą atvirą konkursą Šilutės 500 metų jubiliejinių renginių organizavimo paslaugoms pirkti laimėjusia bendrove buvo pasirašyta vos daugiau kaip prieš pusę mėnesio, balandžio 13 d. O jau šiandien, gegužės 2 d., iki jubiliejinės šventės likus mažiau kaip 4 savaitėms, derinamos sutarties nutraukimo sąlygos.

Sutartis nutraukiama UAB “Concept events & media” iniciatyva sutarties šalių sutarimu. Tačiau kol visa tai neįforminta raštu, sostinėje registruotos renginių bendrovės generalinis direktorius Tadas Rimdžius atsisako kalbėti apie priežastis, pastūmėjusias UAB “Concept events & media” tokiam žingsniui.

Ne kažin kiek pirmadienio rytą pavyko sužinoti ir iš Šilutės rajono savivaldybės. Mat administracijos direktorė Ida Vasiljevienė buvo išvykusi į laidotuves, Kultūros skyriaus vedėja Vilma Griškevičienė į telefono skambučius iš viso neatsiliepė, o su mero pavaduotoju Vaidu Paviloniu tepavyko persimesti keliais žodžiais, ir tai paskubomis.

Iš pastarojo sužinojome tik tiek, kad ne paskutinę vietą šioje istorijoje užima kritinės publikacijos spaudoje apie UAB “Concept events & media“ ir jos ryšius su buvusiu Šilutės r. savivaldybės administracijos vadovu, o visi rūpesčiai dėl pasirengimo jubiliejinei šventei dabar guls savivaldybei ant pečių.

"Šilutės ETA žinios"

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder