Į darbą - po pusmečio

Į darbą - po pusmečio

Po ilgiau nei pusės metų pertraukos į darbą savivaldybėje netrukus privalės grįžti Irenijus Zaleckis.

Ilgus metus valdininkas vadovavo už Klaipėdos sportą atsakingiems savivaldybės skyriams, o nuo šiol jis bus Viešosios tvarkos skyriaus vyresnysis specialistas.

Šiais metais darbe I. Zaleckis pasirodė itin retai - sausį dirbo kiek ilgiau nei dvi savaites, o nuo vasario iki balandžio vidurio į darbą neatvyko dėl ligos, paskui iškart nutarė atostogauti. Poilsio dienos jam baigiasi liepos 20-ąją, o pirma oficiali darbo diena tvarką mieste prižiūrinčiame skyriuje bus liepos 23-ioji. Tiesa, jeigu iki tol jam nesušlubuos sveikata ar kelią į darbą nepastos kita priežastis.

I. Zaleckio pareigos pažemintos po vasarį surengto egzaminavimo savivaldybėje komisijai nusprendus, jog jis dirba blogai. Tiesa, šias išvadas jis apskundė teismui ir prašo jį grąžinti į Sporto ir kūno kultūros skyriaus vedėjo kėdę. I. Zaleckis darbovietės taip pat prašo jam atlyginti 10 tūkst. litų moralinę žalą.

Teisme šiemet jis turėjo ir daugiau reikalų - buvo nagrinėjamas jo skundas dėl bausmės už viešosios tvarkos pažeidimo bei svetimo turto sugadinimo, skirtos administracinės nuobaudos už Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder