Griausmingai pradėtas motociklininkų sezonas

Griausmingai pradėtas motociklininkų sezonas

Šeštadienį visos Lietuvos motociklininkai oficialiai pradėjo savo sezoną. Miestuose ir miesteliuose vyko įvairūs baikerių renginiai, gyventojai galėjo stebėti įspūdingus motociklų paradus. Atidarymo renginys vyko ir Klaipėdoje.

Čia pagrindinį vairą į rankas paėmė Klaipėdos motociklininkų klubas "Chimeras". Šio klubo prezidentas Kęstutis Kuzminskas tikino, jog tai tradicinis atidarymo renginys, tačiau šiemet yra kiek ypatingesnis. Uostamiestyje seznoną pradėti pakviesti ne tik Klaipėdos ir rajono motociklininkai, bet ir baikeriai iš viso Žemaitijos regiono.

Įspūdinga motociklininkų kolona, pajudėjusi nuo Klaipėdos LEZ teritorijos pradžiugino ir miesto centro gyventojus. Po motociklų parado baikeriai rinkosi klubo „Chimeras“ štabe Viršutinėje gatvėje. Beje, nuo aplinkinių triukšmingą variklių griausmą mėgstantys vyrai ir moterys neatsiribojo - į šventę su muzikiniu koncertu bei įvairiomis rungtimis pakviesti ir miestiečiai.

„Sezono atidarymo renginys kiekvienam motociklų maniakui bet kuriame Lietuvos kampelyje yra be galo svarbus. Tokie dalykai suvirpina širdis, todėl nuotaika išties puiki“, - sakė K. Kuzminskas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder