Gerų Jums 2011 metų!

Gerų Jums 2011 metų!

Su Naujais 2011-aisiais, Baltojo Triušio metais, gerbiami "Vakarų ekspreso" ir VE.lt skaitytojai!

Praėję metai ir visam "Vakarų ekspresui", ir jo interneto svetainei VE.lt buvo turtingi svarbių įvykių - dienraštis pažymėjo 20-ąjį gyvavimo jubiliejų, o naujienų svetainė kardinaliai pakeitė savo veidą.

Šiuo, naujuoju veidu, būsime jums pažįstami ir šiais metais. Su jumis virtualioje erdvėje liks ir tikrų naujienų srautas iš Klaipėdos, papildytas svarbiausiomis žiniomis iš mūsų šalies ir pasaulio. Nenutrūks gražios gimtadienius bei vestuves švenčiančių žmonių sveikinimo tradicijos, kaip ir anksčiau, galėsite dalyvauti mūsų rengiamuose konkursuose.

Kinai triušį laiko teigiamu, mylinčiu šeimą ir atkakliai siekiančiu tikslo gyvūnu. Būti tokie šiais metais stengsimės ir mes - su savo naujienomis, idėjomis ir pramogomis sieksime tapti dar artimesniais jūsų, mieli "Vakarų ekspreso" skaitytojai bei VE.lt lankytojai, šeimos nariais.

Kartu su jūsų pagalba tai turėtų mums pavykti. Ne veltui Kinijos astrologai teigia, kad jei jau ilgaausis užsibrėžė kokį nors tikslą - jis nieko neišsigąs ir būtinai jį pasieks :)

Su šventėmis!!!

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder