Gausi norvegų labdara pasiekė pajūrį

Gausi norvegų labdara pasiekė pajūrį

Jau metus trunkanti Palangos moterų klubo "Lions" draugystė su Norvegijos "LIONS club district 104C" davė vaisių. Prieš keletą dienų kurortą pasiekė 20-ies tonų labdara, kuri iki paskirstymo buvo priglausta Palangos Švč. Mergelės ėmimo į dangų parapijos namuose.

"Ne pirmą kartą gauname paramą iš savo kolegų: dėvėtų drabužių ir naujų daiktų, dviračių, vaikiškų vežimėlių. Didelį darbą padarė ir saviškiai: per 53 minutes savanoriai iškrovė tokią gausybę dovanų ir išleidome vairuotoją atgal. Mums padėjo Lietuvos moksleivių sąjungos Palangos skyriaus ir Jaunimo organizacijos "Darbas" Palangos skyriaus nariai", - sakė Palangos moterų klubo "Lions" narė Inga Siminonienė.

Labdara pasiekė Mažeikių cerebriniu paralyžiumi sergančių žmonių asociaciją. Mažeikių moterų "Lions" klubą, Sutrikusio intelekto žmonių globos bendriją "Palangos viltis". socialiai remtinas šeimas Palangoje ir Klaipėdos vaikų socialinės paramos ir ugdymo centrą "Dienvidis" Klaipėdoje.

"Reikėjo matyti, kiek žmonių plūdo pro parapijos namų duris: daugiavaikės ir auginančios neįgalius vaikus, bedarbiai, neįgalieji. Matyti, kad mūsų žmonėms labdara dar reikalinga ir tikrai pravers", - sakė pokalbininkė.

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder