Gargždai siaučia gimtadienio šventėje

Gargždai siaučia gimtadienio šventėje

Šiemet Gargždai švenčia savo 758-ąjį gimtadienį. Šventiniai renginiai startavo jau penktadienį - fotoklubo "Gargždai" parodos "Gyvenimo druska" atidarymu. Šeštadienį miestas pasinėrė į dar didesnes linksmybes.

Nuo pat ryto miestelėnai ir svečiai buvo kviečiami į miesto parką. Čia įsikūrė tautodailininkai, įvairios nevyriausybinės organizacijos. Laukė ne tik įvairios rankų darbo prekės, tarp kurių neišvengiamai pasitaikė ir kiniškų niekučių, bet ir įvairūs skanėstai, kepiniai.

Gargždiškių ir miesto svečių laukė ir neįprastas renginys - pirmą kartą istorijoje buvo inauguruotas Gargždų miesto meras. Po  iškilmingos eisenos su orkestru Sigitui Karbauskui buvo įteiktos fundatorių įsteigtos regalijos.

Kilogramą ir 50 g sveriančią grandinę puošė herbai. Po ceremonijos miestiečiams padovanotas grupės "El Fuego" koncertas.

Linksmybes iškilmėmis nesibaigė. Gargždiškių ir svečių ir toliau laukia linksmybės į XIX a. dvaro atmosferą grįžusiame parke. Miestiečius taip pat džiugins įvairūs sporto renginiai, festivalio "Sidabrinės gervės naktys 2011" kino seansai.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder