Fejerverkų sąskaitoje - jau 15282 litai

Fejerverkų sąskaitoje - jau 15282 litai

Asociacijos „Mano miestas - Klaipėda“ akcija „Klaipėdiečių dovana Klaipėdai“, artėjant rugpjūčio 1-ajai, susilaukia vis daugiau palaikymo. Prie iniciatyvos prisideda vis daugiau įmonių ir savo miestą mylinčių klaipėdiškių. Iki liepos 12-osios specialią, fejerverkui skirtą sąskaitą, papildė net trys privatūs asmenys: ponai Nerijus Tilindis ir Viktoras Šukšteris dovanojo po 100 Lt, o p. Kęstutis Linkus fejerverko taupyklę papildė net 500 Lt.

Akcijos koordinatorius, MMK Valdybos Strateginio komiteto narys Raimondas Beliauskas teigia, kad iniciatyvą noriai palaiko ir Klaipėdos įmonės.

R. Beliauskas džiaugiasi tokiu klaipėdiečių ir miesto įmonių solidarumu. „Akcijos idėja yra suburti kuo daugiau miestiečių bendram gražiam tikslui – Klaipėdos gimtadienio šventei. Ir šiuo atveju nėra svarbu, kokia suma buvo prisidėta – 2 litais ar visais 4000. Kiekvieno klaipėdiečio geranoriškas indėlis labai svarbus ir džiugina“,- sako akcijos koordinatorius.

Iki akcijos pabaigos laiko liko nedaug, todėl organizatoriai ragina visus miestiečius nelikti abejingais, prisidėti prie „Klaipėdiečių dovanos Klaipėdai“, kad rugpjūčio 1-ąją susibūrę draugėn galėtume stebėti įspūdingą ir, svarbiausia, savo pačių sukurtą šventinį fejerverką.

Šiuo metu akcijos sąskaitoje yra 15 282 Lt. Visa ši suma virs gražiu reginiu, papuošiančiu Klaipėdą gimtadienio proga. Norintieji prisidėti prie šios iniciatyvos tai gali padaryti sau patogiausiu būdu – paaukoti pasirinktą sumą trumpuoju numeriu 1670 su tekstu Klaipeda2, Klaipeda5 arba Klaipeda10, pervesti dovaną į specialią sąskaitą ar tiesiog pasikviesti į savo įmonę keliaujančią dovanų dėžutę.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder