Fejerverkų sąskaitoje - 7082 litai

Fejerverkų sąskaitoje - 7082 litai

Gegužę asociacijai „Mano miestas Klaipėda“ (MMK) paskelbus akciją „Klaipėdiečių dovana Klaipėdai“, vis daugiau įmonių ir pavienių asmenų pareiškia norą prisidėti prie gražios iniciatyvos ir nors maža dalele prisidėti prie dovanos uostamiesčiui – gimtadienio fejerverko.

Akcijos koordinatorius Raimondas Bieliauskas labai nudžiugo birželio 19 d. atradęs net 100 Lt įnašą iš privataus asmens – ponios Eglės Kundrotienės. R. Bieliauskas teigė, kad toks palaikymas labai džiugina ir parodo, kad ši iniciatyva randa teigiamą atgarsį tarp miestiečių.

Norintys prisidėti prie akcijos, gali pasikviesti į svečius asociacijos „Mano miestas - Klaipėda“ atstovus kartu su keliaujančia dovanų dėžute arba pervesti pasirinktą pinigų sumą į specialiai šiai akcijai Klaipėdos kredito unijos atidarytą sąskaitą.

Prie akcijos gali prisidėti ir kiekvienas savo miestą mylintis klaipėdietis. Norintieji, visą akcijos laikotarpį gali siųsti SMS žinutes trumpuoju numeriu 1670 su tekstu Klaipeda2, Klaipeda5 arba Klaipeda10 arba pervesti pasirinktą pinigų sumą į minėtąją sąskaitą, kuri yra aptarnaujama visiškai nemokamai. Akcija tęsis iki rugpjūčio 1 d. 11 val.

Šiuo metu akcijos „Klaipėdiečių dovana Klaipėdai“ specialioje sąskaitoje yra 7082 Lt.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder