Fejerverkų sąskaitoje -  jau 16 tūkst. 717 litų

Fejerverkų sąskaitoje - jau 16 tūkst. 717 litų

Iki akcijos "Klaipėdiečių dovana Klaipėdai" pabaigos liko tik savaitė. Akcijos iniciatoriai - asociacijos "Mano miestas Klaipėda" nariai - džiaugiasi, kad idėja padovanoti miestui fejerverką paskatino klaipėdiečius ir įmones geriems darbams.

Prie grandiozinio fejerverko, papuošiančio Klaipėdos piliavietę rugpjūčio 1-ąją, praėjusią savaitę prisidėjo dar kelios įmonės. Akcijos koordinatoriaus Raimondo Beliausko teigimu, šiandien visų įmonių įnašas į jubiliejinio fejerverko sąskaitą sudaro 15 200 Lt.

Koordinatorius džiaugėsi, kad klaipėdiečiai taip pat buvo aktyvūs. Iki šios dienos buvo sulaukta net 115 trumpųjų SMS žinučių, kuriomis kiekvienas dalyvaujantis galėjo prisidėti pasirinkta 2, 5 ar 10 Lt suma. Pinigai buvo renkami ir Klaipėdos pilies džiazo festivalio metu. Be to, kiekvienas norintis galėjo pervesti pinigus į specialią Klaipėdos kredito unijos sąskaitą. Klaipėdiečiai savo mylimo miesto gimtadieniui padovanojo 1 517,81 Lt.

Šiuo metu Klaipėdos fejerverko taupyklėje yra 16 717,81 Lt. Visa ši suma taps grandioziniu ugnies šou, papuošiančio Klaipėdos padangę rugpjūčio 1 d. Tikimasi, kad iki akcijos pabaigos pavyks sulaukti dar pradžioje užsibrėžto tikslo - 20 tūkst. Lt.

R. Beliauskas atskleidė, kad pasirinkta bendrovė UAB "Pirotechnikos gaminiai", įgyvendinsianti sumanymą "Klaipėdiečių dovana Klaipėdai", yra pasiryžusi pridėti pusę visos surinktos sumos, kad reginys būtų dar įspūdingesnis. Nuo 1996 metų sėkmingai veikianti specializuota įmonė tiekia plataus asortimento fejerverkus, pirotechniką vartotojams ir profesionalams bei turi didžiausius CE ženklo reikalavimus atitinkančius sandėlius Lietuvoje.

Tad galima tikėtis, kad rugpjūčio 1-ąją suspindėsiantis fejerverkas tikrai taps įspūdingu bei įsimenančiu reginiu, simbolizuojančiu Klaipėdos ir klaipėdiečių vienybę. Taip mes galime sukurti šią šventę kartu. Na, o visi norintieji iki rugpjūčio 1 d. dar gali suskubti ir tapti šio gražaus sumanymo dalimi.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder