Elitui - oru įdaryti brangūs koldūnai

Elitui - oru įdaryti brangūs koldūnai

Vis dar pasitaiko, kad pirkėjai susigundę reklama arba gražiais pavadinimais vėliau pasijunta esantys apgauti. Iš pirmo žvilgsnio ganėtinai linksma istorija nutiko klaipėdietei Guodai Strepiakaitei - moteris parduotuvėje išsirinko kone brangiausius koldūnus "Elitiniai" ir tikėjosi, kad jos šeima skaniai pavalgys. Tačiau koldūnų pakelyje slypėjęs siurprizas paliko jauną šeimą be pietų.

"Koldūnų perku labai retai, o kai perku, renkuosi brangius, tikėdamasi, kad jie bus kokybiški. Praėjusį ketvirtadienį nupirkau bendrovės "Judex" pagamintus šaldytus koldūnus "Elitiniai". Ant pakuotės buvo užrašyta, jog koldūnai su kalakutienos bei rūkytos šoninės įdaru. Be to, akcentuojama, kad rankomis daryti koldūnai lygiai tokie pat, kaip pagaminti namie...", -prisiminė G. Strepiakaitė.

Tačiau kai šeštadienį moteris išvirė koldūnus, jai teko nusivilti - visi iki vieno koldūnai buvo tuščiaviduriai, be jokio įdaro.

"Likome alkani ir supykę. Labiausiai buvo pikta dėl to, kad rinkomės kone pačius brangiausius koldūnus, neva skirtus gurmanams ir dar tokiu skambiu pavadinimu, bet likome apmulkinti", - dabar jau juokėsi moteris, tačiau esą šeštadienį buvę visai nelinksma.

Pirmadienį Guodos gyvenimo draugas nusprendė pranešti bendrovei "Judex" kokia produkcija jie prekiauja. Juolab kad visiškai tikėtina, jog tokių prabangių tuščiavidurių koldūnų galėjo įsigyti ir daugiau pirkėjų. Bendrovės darbuotoja pažadėjo viską išsiaiškinti, tačiau nei jokio paaiškinimo ar atsiprašymo šeima taip ir nesulaukė.

"Vakarų ekspresui" bendrovės "Judex" atstovai aiškino esą tai greičiau yra išgalvota istorija, nes neva vienoje pakuotėje gali būti 2-3 koldūnai be mėsos, bet, kad būtų visi tuščiaviduriai - tai jau iš mistikos srities.

"Į maišelius koldūnai dedami rankomis, kiekvienas maišelis sveriamas. Paprastai į maišelį telpa 50 koldūnų, kurių bendras svoris 500 gramų. Tad, kad pasiektum tokį svorį dėdamas tuščiavidurius koldūnus, jų turėtum prikrauti 80, bet šitiek į dėžutę paprasčiausiai netilptų. Be to, jei visi koldūnai be mėsos, reiškia tokia turėjo būti kone 40 dėžučių partija, bet daugiau mes nesulaukėme nė vieno panašaus skambučio", - aiškino bendrovės atstovė Rasa Tušienė.

Tačiau kadangi visa produkcija gaminama rankiniu būdu, ji sutiko, kad už kiekvieną darbuotoją ji negali atsakyti.

"Nors iki šiol netikiu, kad šitaip galėjo nutikti. Neva nukentėjusiems žmonėms pažadame atvežti vieną ar net porą maišelių koldūnų", - reziumavo R. Tušienė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder