Dešrelėse be priedų - įtartinas priedas

Dešrelėse be priedų - įtartinas priedas

Į nemalonią situaciją pateko klaipėdietis, viename prekybos centre nusipirkęs dešrelių. Ant jų pakuotės teigiama, kad viduje "nėra jokių E", tačiau buvo neaiškus svetimkūnis.

Virtas dešreles, kartu su kitais pirkiniais, klaipėdietis vakare įsigijo Herkaus Manto gatvėje esančiame prekybos centre, o neaiškų juodulį, įsispraudusį tarp jų ir nepažeistos skaidrios pakuotės, pastebėjo kitos ryte.

"Dešreles valgau retai, dabar valgysiu dar rečiau. Rengiausi jas suvalgyti per pusryčius, tačiau likau alkanas", - juokavo žmogus.

Apie tai informuoti dešrelių gamintojai teigė, kad išsiaiškinti, kas ir kokiu būdu atsidūrė pakuotėje, nebus sunku.

"Tokių atvejų pasitaiko labai retai, į juos reaguojame labai greitai ir rimtai. Yra gana paprastai atsekama darbų grandinė, pagal kurią nustatome, dėl ko tai galėjo įvykti. Dešrelės pakuojamos įmonėje, be jokių tarpininkų", - sakė bendrovės "Nematekas" vadovo pavaduotoja Danguolė Šiugždienė.

Ji netrukus įpareigojo Klaipėdoje dirbančią vadybininkę atvykti ir įsitikinti, ar svetimkūnis pakuotėje yra tiesa. Darbuotoja apgailestavo, kad tokia nemaloni staigmena susijusi būtent su jų produkcija ir pažadėjo susisiekti su pirkėju bei atlyginti jam nuostolius.

Dešrelės kainavo apie 4 litus.

Klaipėdos valstybinė maisto ir veterinarijos tarnybos Maisto skyriaus specialistė Jūratė Mačiulienė teigė, kad žmonės dėl panašių atvejų į jų įstaigą kreipiasi nedažnai - kelis kartus per metus.

"Dažniausiai kreipiasi dėl kirminų. Jų randa saldainiuose, sausainiuose ir kituose produktuose", - sakė ji.

Dešreles pirkęs klaipėdietis į tarnybą nesikreipė.

Lapkričio pradžioje visoje Lietuvoje garsiai nuskambėjo istorija apie tai, kaip uostamiesčio gyventoja pieno pakelyje rado negyvą pelę.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder