Dar vienas žvejys pasiklydo ant Kuršių marių ledo

Dar vienas žvejys pasiklydo ant Kuršių marių ledo

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį gautas gelbėjimo šauksmas iš pasiklydusio žvejo. Žmogus pasiklydo tarp Juodkrantės ir Preilos.

Ugniagesiams gelbėtojams nušvietus kelią ir įjungus garsinius signalus žvejas sugebėjo sėkmingai grįžti į krantą. Tai jau nebe pirmas atvejis, kai žvejai praranda orientaciją ir šaukiasi pagalbos telefonu.

Primename, jog vasario 18 d. 0.18 val. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad ties Drevernos kaimu, ant Kuršių marių ledo, pasiklydo du žvejai.

Žmonių paieškos ir gelbėjimo operaciją koordinavo Lietuvos kariuomenės Karinių jūrų pajėgų Jūrų gelbėjimo koordinavimo centras. Operacijai buvo pasitelkti Priekulės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos automobilis ir Valstybės sienos apsaugos tarnybos pakrančių apsaugos rinktinės laivas ant oro pagalvės "Viesulas".

4.10 val. pasiklydę žvejai ties Svencelės kaimu pasiekė krantą.  Orientyru jiems tapo Priekulės ugniagesių automobilis su įjungtais automobilio švyturėliais ir garsiniu signalu.

Išgelbėtiesiems vyrams (Klaipėdos ir Priekulės gyventojai) medicininės pagalbos neprireikė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder