Ąžuolų giraitė dar nedžiugins

Ąžuolų giraitė dar nedžiugins

Kauno gatvėje esanti 40 metų senumo ąžuolų giraitė jau kurį laiką nebėra mėgstama aplinkinių gyventojų laisvalaikio leidimo vieta. Panašu, kad ir nebus, bent artimiausiais metais.

"Pagyvenę žmonės norėtų išeiti ten pasivaikščioti ar prisėsti ant suoliuko, kaip tą darydavo daug metų iki šiol, tačiau iš suoliukų giraitėje belikę tik metaliniai strypai ir supuvusios lentos", - "Vakarų ekspresui" pasiguodė viena skaitytoja

Klaipėdos miesto savivaldybės Miesto priežiūros poskyrio vedėja Irena Nachčiunova apgailestauja, kad uostamiesčio valdžia šiuo metu nieko padaryti negali.

"Tam reikia lėšų. Šiuo metu tiek suoliukų, tiek šiukšliadėžių trūksta prie autobusų stotelių ir kitose žmonių praeinamose vietose, o minėta giraitė nėra tarp prioritetinių vietų", - pripažino ji.

Visgi vilčių, kad ir nedidelių, yra. Elona Jurkevičienė, savivaldybės Projektų skyriaus vedėja, sako, jog šiuo metu pradedama veikti, kad Kauno, Rumpiškės, Tilžės gatvių teritorija, į kurią įeina ir ąžuolų giraitė, būtų pradedama tvarkyti.

"Projekto dar nėra, šiuo metu ruošiame informaciją Vidaus reikalų ministerijai", - sakė valdininkė.

Tiesa, paklausta, kada būtų galima laukti realių permainų, E. Jurkevičienė optimistiškai nenuteikė.

"Tai yra ilgas procesas, pokyčių tikėtis galima tarp 2014 ir 2020 metų", - neslėpė skyriaus vedėja.

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder