Atliekų tvarkymas: laukiama miestiečių nuomonių

Atliekų tvarkymas: laukiama miestiečių nuomonių

Uostamiesčio savivaldybės Aplinkos kokybės skyrius parengė ir visuomenės susipažinimui viešai pateikė naujos redakcijos Klaipėdos miesto savivaldybės komunalinių atliekų tvarkymo taisyklių projektą.

Skyriaus vedėja Daiva Berankienė akcentavo, kad savivaldybės internetiniame puslapyje paskelbtas Komunalinių atliekų tvarkymo taisyklių variantas yra tik su savivaldybės administracijos siūlymais.

"Dar jo negalima vadinti Tarybos sprendimo, kuriuo bus patvirtinta nauja taisyklių redakcija, projektu. Administracijos pakeitimai siūlomi vadovaujantis minimaliais komunalinių atliekų tvarkymo paslaugos kokybės reikalavimais, kurie patvirtinti aplinkos ministro įsakymu", - informavo D. Berankienė.

Teigiama, kad savivaldybės administracija tikisi sulaukti gyventojų pastabų ir pasiūlymų ir ragina juos išsakyti savo nuomonę. Tvirtinama, jog projektas gali būti koreguojamas pagal gyventojų pastabas.

"Laukiame atliekų tvarkytojų ir atliekų turėtojų nuomonių, pageidavimų, siūlymų galiojančioms taisyklėms. Norime, kad gyventojai išsakytų savo, kaip vartotojų, nuomonę apie dabartines taisykles - kas jiems atrodo tobulintina", - aiškino D. Berankienė.

Kvietimas išsakyti nuomonę dėl atliekų tvarkymo taisyklių buvo paskelbtas praėjusį penktadienį, pirmadienį dar jokių atsiliepimų nebuvo sulaukta. Valdininkai klaipėdiečių pasiūlymų lauks iki ketvirtadienio - lapkričio 14 d., 17 val.

Naujosios atliekų tvarkymo taisyklės, kai jas patvirtins miesto Taryba, įsigalios nuo 2014 m. sausio 1 d.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder