Arenos valdymas kliūva iki šiol

Arenos valdymas kliūva iki šiol

Teisme nepavyksta atversti bylos, kuria siekiama panaikinti Klaipėdos savivaldybės sutartį su arenos valdytojais.

Koncesijos sutarties, turto perdavimo ir priėmimo akto pripažinimo negaliojančiais teisme prašo Klaipėdos apygardos prokuratūra, šiame procese ginanti viešąjį interesą. Tačiau bylos nagrinėti iš esmės vis dar nepavyksta, neįvyko ir vakar numatytas parengiamasis posėdis, jis nukeltas iki gruodžio.

Tyrimą prokurorai pradėjo gavę arenos valdytojo parinkimo konkursą pralaimėjusios UAB "Muzikos ekspresas" skundą dėl neva pažeidinėjamų koncesijos sutarties sąlygų. Ieškovai bylos nekomentuoja.

Tuo tarpu objekto valdymo konkursą laimėjusi ir 25 metams sutartį pasirašiusi UAB "Klaipėdos arena" savo poziciją dėl šios bylos yra pareiškusi anksčiau ir jos nekeičia - esą skundą pateikusi bendrovė klaidina visuomenę bei teismus.

Koncesijos sutartį teisminiai ginčai lydėjo jai dar neprasidėjus: paskelbus, kad geriausiai konkurso sąlygas atitinka dabartiniai valdytojai, rezultatus apskundė iš jo pašalinta bendrovė "Seven entertainment", tačiau po ilgiau nei metus trukusio proceso jos skundas buvo atmestas kaip nepagrįstas.

 

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder