Administracijos direktorė - prieš plakatus ir skelbimus

Administracijos direktorė - prieš plakatus ir skelbimus

Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktorė Judita Simonavičiūtė išplatino kreipimąsi, kuriame ragina miesto pastatų savininkus susirūpinti savavališkai kabinamais plakatais ir susitvarkyti.

"Kreipiuosi į savivaldybės įstaigas, įmones, organizacijas, taip pat į visus kitus savivaldybės teritorijoje veikiančius juridinius asmenis, daugiabučių namų administratorius, bendrijas, miesto gyventojus.

Mieste pastebimai gausėja atvejų, kai pastatų sienos, tvoros, langai, vitrinos, stovos skaitikliai, stulpai ir kitos vietos apklijuojami skelbimais. Visa tai ne tik gadina miesto vaizdą, bet ir pažeidžia miesto savivaldybės tarybos nustatytą tvarką.

Artėjant visuotinių pavasario talkų metui įpareigoju savivaldybės įmonių, įstaigų, organizacijų, daugiabučius namus administruojančių įmonių vadovus pasirūpinti, kad nuo jiems priklausančių pastatų, statinių būtų nuimti visi savavališkai pakabinti plakatai, skelbimai, būtų nuvalyti piešiniai, o teritorijos būtų sutvarkytos. Tai raginu padaryti ir visas kitas įmones, organizacijas, įstaigas, bendrijas, pastatų savininkus.

Primenu, kad artimiausiu laiku nesusitvarkius Savivaldybės administracija imsis teisinių priemonių, užtikrinančių mieste tvarką ir švarą, tinkamą pastatų priežiūrą.

Taip pat primenu, kad mieste galioja savivaldybės tarybos patvirtintos Miesto tvarkymo ir švaros bei Pastatų tinkamos priežiūros taisyklės, kurių nevykdymas užtraukia administracinę atsakomybę", - akcentuoja J. Simonavičiūtė.

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder