"Lietuvos draudimas" apdraudė moksleivius

"Lietuvos draudimas" apdraudė moksleivius

Iki rugpjūčio 29-osios į filmų peržiūras, susitikimus su kūrėjais, kino industrijos profesionalais Juodkrantėje kviečia kasmetinis festivalis "Baltijos banga".

Investuotojų dėmesio sulaukė poilsio pastatų kompleksas, iki šiol kurorto gyventojams ir svečiams žinomas kaip "Auksinės kopos".

Savaitgalį socialiniuose tinkluose neringiškiai dalijosi ypatinga akimirka, kurioje įamžinti Neringos bendruomenės nariai kartu su Lietuvos Respublikos prezidentu Gitanu Nausėda ir pirmąja ponia Diana Nausėdiene.

Neringoje praėjusį savaitgalį viešėjo Palangos sutrikusios psichikos žmonių globos bendrijos nariai.

Ilgiausiai šalyje gyvuojanti socialinė akcija "Apsaugok mane" šiemet pasitinka 20-ąjį rudenį. Visoje Lietuvoje, taip pat ir Neringos savivaldybėje, rugsėjis skelbiamas saugaus eismo mėnesiu.

Akcijos "Apsaugok mane" iniciatorė didžiausia draudimo bendrovė "Lietuvos draudimas" kaip ir kasmet visą rugsėjį visus Neringos savivaldybės moksleivius apdraus asmens draudimu. Draudimas galios visoje Lietuvoje ištisą parą, jei moksleivis keliaudamas pėsčiomis nukentėtų eismo įvykyje. Kiekvienam moksleiviui dovanojamo draudimo suma - 5 tūkst. eurų.

"Draudimo apsauga mokyklinio amžiaus vaikams įsigalios pačią pirmą mokslo metų dieną, dėl to tėveliams nieko daryti nereikia. Svarbiausia, kad, nutikus nelaimei kelyje, jie žinotų, jog gali kreiptis į mus dėl patirtos žalos atlyginimo", - sako "Lietuvos draudimo" Klaipėdos skyriaus vadovas Dovaldas Kušlikis.

"Lietuvos draudimas" apdraudžia visus moksleivius, kurie keliauja pėsčiomis ar važiuoja dviračiu. Moksleiviui patekus į eismo įvykį, tėvai ar globėjai kviečiami apie tai iš karto pranešti "Lietuvos draudimui" telefonu 1828. Užregistravę įvykį, bendrovės specialistai išsamiai paaiškins, ką daryti toliau.

Iš viso nuo akcijos pradžios į "Lietuvos draudimą" kreipėsi 93 nukentėjusių moksleivių tėvai, atlyginta žala siekia daugiau nei 40 tūkstančių eurų.

Skaičiuojama, kad šiemet Lietuvos miestuose ir miesteliuose specialiu akcijos ženklu bus paženklinta apie 1 tūkst. prie mokyklų esančių perėjų, o "Lietuvos draudimas" iš viso apdraus daugiau kaip 320 tūkst. moksleivių. Akcijos "Apsaugok mane" ženklus galima išvysti ir ties Neringos perėjomis.

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder