Vilniaus "Akropolyje" žiro stiklai, sužeistos merginos

Vilniaus "Akropolyje" žiro stiklai, sužeistos merginos

Ketvirtadienį „Akropolyje", šalia prekybos centro įėjimo (iš „Maximos" pusės) nukritęs stiklinis stogas sužeidė dvi merginas ir apgadino stovėjusį taksi automobilį. Anksčiau buvo skelbiama, kad sužeista mažametė mergaitė.

„Akropolio" atstovas Česlovas Urbanavičius patvirtino, kad incidento metu nukentėjo žmonės.

Merginoms yra apie dvidešimt metų. Pirma jos kreipėsi į apsaugą, darbuotojai pasiūlė iškviesti greitosios pagalbos medikus. Šių merginų advokatas Stasys Survila portalui lrytas.lt sakė, kad vieną merginą nuo smūgio į galvą pykina, o kitai stiklai supjaustė ranką.

„Dabar ieškoma priežasčių, kodėl tai įvyko. Pirminė priežastis, kad dėl vėjo keliamų vibracijų arba temperatūrų skirtumo. Stiklas yra užgrūdintas, todėl prieš krisdamas, jis subyra į smulkius gabaliukus, kad nesužalotų žmonių ir nekeltų pavojaus", - sakė „Akropolio" valdytojas.

Jis pabrėžė, kad prieš kelis mėnesius buvo tikrintos visos „Akropolio" konstrukcijos, taip pat ir vieta, kurioje subyrėjo stiklas. Anot jo, viskas buvo gerai.

„Kiek mums žinoma, sužalojimai yra nestiprūs. Galime tik atsiprašysi žmonių ir ieškoti priežasties. Draudikai atlygins patirtą žalą", - sakė „Akropolio" valdytojas Č.Urbanavičius.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder