Vietoje medinės "dėžės" - komercinis pastatas

Miesto žaizdos

Sportininkų gatvėje stovintis buvęs prekybos paviljonas kurį laiką gąsdino metaliniais griaučiais, buvo virtęs tikru šiukšlynu ir valkatų bei girtuoklių susibūrimo vieta. Įspėjus Klaipėdos savivaldybei, savininkai paviljoną sutvarkė.

Dar pernai statinys buvo apkaltas medinėmis plokštėmis, išvalytas šiukšlynas, užsandarintos angos. Tai padaryta liepus Savivaldybės administracijos Statybos leidimų ir statinių priežiūros skyriui.

"Tai vienas iš tų retų atvejų, kai savininkai susitvarkė iki paskirto termino. Taip sutvarkytas statinys gali stovėti tol, kol žmonės sukaups pinigų ar apsispręs, ką čia daryti. Mano žiniomis, paviljono savininkai nėra apsisprendę, kokios paskirties sklypo jie norintys. Jie rengiasi ruošti detalųjį planą", - sakė Statybos leidimų ir statinių priežiūros skyriaus vedėja Lilija Misiulienė.

Karstą primenantį statinį - plokštėmis apkaltą "dėžę" - savininkė UAB "Meskita" jau šiemet tikisi ištrinti iš miestiečių gyvenimo. Pagal įmonės planus, čia turi išdygti vieno ar dviejų aukštų komercinės paskirties pastatas.

Kas čia įsikurs, savininkai kol kas neapsisprendė. "Gal jį nuomosime, galbūt čia įsikurs paslaugų įmonės, pavyzdžiui, grožio salonas", - svarstė bendrovės "Meskita" direktorius Šarūnas Valius.

Pasak jo, detalusis planas netrukus bus pradėtas rengti, o šių metų pabaigoje ar kitų pradžioje čia jau galėtų prasidėti statybos.

Rima ČELIAUSKAITĖ

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder