"Tez Tour"

"Tez Tour" žada iki antradienio parskraidinti visus Egipte esančius Lietuvos turistus

Tarptautinis kelionių organizatorius "Tez Tour" dėl nesibaigiančių neramumų Egipte iki vasario 8-osios žada parskraidinti visus turistus iš Lietuvos. Šiuo metu Hurgadoje dar ilsisi 109 poilsiautojai, o Šarm el Šeiche - 70. Ketvirtadienį lėktuvas iš Hurgados į Vilnių grįžta pilnas turistų.

Skrydžiai į Egiptą vasario 5, 6 ir 8 dienomis vyks įprastiniu grafiku.

Pasak "Tez Tour" Lietuvoje Viešųjų ryšių ir rinkodaros skyriaus vadovės Ingos Aukštuolytės, šiuo metu Užsienio reikalų ministerijos rekomendacijos nėra sugriežtintos, todėl kryptingai laikomasi plano iki antradienio paskutiniu lėktuvu iš Hurgados parskraidinti ne tik turistus, bet ir ten gyvenančius ar dirbančius lietuvius.

"Be abejo, rūpinamės savo klientų saugumu, o atsižvelgdami į jų patirtus nuostolius siūlome alternatyvas kitose poilsio šalyse - organizuojame papildomus reisus į Tenerifę, taip pat planuojame ankstinti skrydžius ir į Turkijos kurortus", - sakė I. Aukštuolytė.

Į Tenerifę jau suplanuoti užsakomieji skrydžiai vasario 10 ir 17 dienomis. Visi turistai, kurių kelionės yra atšauktos, atgauna 100 proc. sumokėtų pinigų. Taip pat suteikiama galimybė pakeisti skrydžio datą į vėlesnę arba pasirinkti kitą poilsio šalį.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder