Su mergaite susitiko dvi Seimo narės

Su mergaite susitiko dvi Seimo narės

Policijos generalinio komisaro siūlymu ir Seimo Pirmininkės pavedimu dvi Seimo narės penktadienį susitiko su motinai Laimutei Stankūnaitei grąžinta dukra. Apie apsilankymo rezultatus parlamentarės informuos artimiausiame Seimo plenariniame posėdyje.

Seimo Pirmininkė Irena Degutienė, sulaukusi Policijos generalinio komisaro Sauliaus Skvernelio siūlymo, penktadienį įgaliojo dvi Seimo nares nuvykti į vietą, kur gyvena teismo sprendimu motinai grąžinta nepilnametė mergaitė, pranešė Seimo Pirmininkės sekretoriatas.

Teisę dirbti su aukščiausio lygmens slapta informacija turinčios ir Seimo opozicijai bei valdančiajai daugumai atstovaujančios Seimo Pirmininkės pavaduotoja Virginija Baltraitienė ir Seimo narė Vilija Aleknaitė-Abramikienė apžiūrėjo vaiko ir mamos gyvenimo sąlygas, pabendravo su nepilnamete mergaite.

Seimo narėms pavesta, kiek tai nepažeistų Valstybės ir tarnybos paslapčių įstatymo nuostatų bei valstybės saugomų liudininkų apsaugos programos, artimiausiame Seimo plenariniame posėdyje informuoti Seimo narius ir visuomenę apie apsilankymo rezultatus.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder