Socialdemokratų laukia permainos didžiuosiuose miestuose

Socialdemokratų laukia permainos didžiuosiuose miestuose

Ministras Pirmininkas ir Socialdemokratų partijos vadovas Algirdas Butkevičius teigė tikėjęsis daugiau partijos kandidatų į merus pergalių didžiuosiuose miestuose, taip pat užsimena, kad Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių miestų skyriai turės ieškoti naujų lyderių.

Antrajame tiesioginių merų rinkimų ture socialdemokratai iškovojo aštuonias pergales, o partijos atstovai iš viso valdys 16 savivaldybių. Premjeras Algirdas Butkevičius pabrėžė, kad daugelis merų išrinkti ne pirmai kadencijai, todėl šis faktas rodo žmonių pasitikėjimą socialdemokratais.

„Skaičius mus džiugina, turint galvoje tai, kad socialdemokratai yra valdžioje", - teigė Ministras Pirmininkas, pridūręs, kad už socialdemokratus antrajame rinkimų etape balsavo 218 tūkst. žmonių.

Matome, kad visuomenė ieško tam tikrų lyderių.

Premjeras pripažino, kad didžiuosiuose Lietuvos miestuose socialdemokratai pasirodė silpnai, nes dabartiniai rinkimai aiškiai parodė, kad žmonės iš kandidatų tikisi lyderystės.

„Manau, kad Kaune, Panevėžyje ir Klaipėdoje tai tikriausiai artimiausiu metu skyriai įvertins, išanalizuos pasiektus rezultatus ir tikriausiai suras kitus lyderius", - kalbėjo A. Butkevičius.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder