Šiemet Seimas komandiruotėms skirs 1,4 mln. litų

Šiemet Seimas komandiruotėms skirs 1,4 mln. litų

Seimo valdyba trečiadienį patvirtino 2013 m. lėšų komandiruočių išlaidoms planą, kuriame komandiruotėms iš viso numatyta 1,4 mln. litų.

Iš šių pinigų komandiruotėms, susijusioms su pirmininkavimu Europos Sąjungos tarybai, numatoma skirti 250 tūkst. litų.

Seimo vadovų komandiruotėms šiemet numatyta 200 tūkst. litų, iš jų 40 tūkst. Lt - susijusioms su pirmininkavimu komandiruotėms.

Seimo parlamentinėms delegacijoms tarptautinėse organizacijose ir forumuose arba asamblėjose skirta 500 tūkst. Lt. Daugiausia lėšų patvirtinta Seimo delegacijoms Europos Tarybos Parlamentinėje Asamblėjoje (170 tūkst. Lt) ir NATO Parlamentinėje Asamblėjoje (105 tūkst. Lt).

Penkiolikos Seimo komitetų komandiruotėms numatyta skirti iš viso 555 tūkst. Lt, iš jų 210 tūkst. Lt - susijusioms su pirmininkavimu.

Daugiausia lėšų patvirtinta Europos reikalų komitetui - 110 tūkst. Lt (iš jų 20 tūkst. Lt - susijusioms su pirmininkavimu) ir Užsienio reikalų komitetui - 80 tūkst. Lt (iš jų 20 tūkst. Lt - susijusioms su pirmininkavimu), mažiausiai (po 15 tūkst. Lt) suplanuota Audito, Sveikatos reikalų ir Žmogaus teisių komitetų narių komandiruotėms.

145 tūkst. litų skirta iš anksto nenumatytoms komandiruotėms.

Išnaudojus šiuo Seimo valdybos sprendimu komandiruotėms paskirtas lėšas, sprendimai dėl Seimo narių komandiruočių nebus priimami, teigiama Seimo Ryšių su visuomene skyriaus pranešime.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder