Seimo pirmininkė: ponia Kazimira Prunskienė visiškai išėjo į šviesą

Seimo pirmininkė: ponia Kazimira Prunskienė visiškai išėjo į šviesą

Ekspremjerė, Lietuvos liaudies partijos lyderė Kazimira Prunskienė pasirašydama bendradarbiavimo sutartį su Rusijos premjero Vladimiro Putino vadovaujama "Vieningąja Rusija" atskleidė savo tikrosios politikos kursą, teigia Seimo Pirmininkė Irena Degutienė ir priduria, kad toks politikės žingsnis nenustebino.

"Tiesiog apgailestauju, kad yra tokia situacija. Bet man atrodo, kad ponia K. Prunskienė išėjo visiškai į šviesą, aiškiai parodė savo požiūrį, politiką ir manęs tai nenustebino", - trečiadienį "Žinių radijuje" pareiškė parlamento vadovė.

K. Prunskienė savaitgalį dalyvavo Rusijos partijos "Vieningoji Rusija" suvažiavime, į kuri buvo pakviesta šios partijos Aukščiausiosios Tarybos pirmininko Boriso Gryzlovo.

Pirmadienį naujienų agentūroje ELTA surengtoje spaudos konferencijoje K. Prunskienė pranešė, kad jos vadovaujama Lietuvos liaudies partija ir "Vieningoji Rusija" penktadienį pasirašė tarppartinio bendradarbiavimo sutartį. Joje numatoma stiprinti gerą kaimynystę, įvairiapusišką bendradarbiavimą tarp Lietuvos Respublikos ir Rusijos Federacijos, plėtoti ir gilinti ryšius tarp valstybių.

Pasak K. Prunskienės, taip pat numatoma pasirašyti susitarimus ir plėtoti bendradarbiavimą su Kazachstano valdančiąja partija "Nur Otan", Graikijos partija "Naujoji demokratija", Estijos centro partija.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder