Raginama kurti naują valdančiąją daugumą

Raginama kurti naują valdančiąją daugumą

Seimo "Tvarkos ir teisingumo" frakcija kreipėsi į visas Seimo frakcijas, prašydama paremti prezidentės Dalios Grybauskaitės poziciją dėl nepasitikėjimo ūkio ministru Dainiumi Kreiviu bei iš karto po savivaldos rinkimų pradėti realias konsultacijas dėl galimos naujos valdančiosios daugumos formavimo.

Kreipimasis, kurį pasirašė "Tvarkos ir teisingumo" frakcijos seniūnas Valentinas Mazuronis, adresuotas Lietuvos socialdemokratų partijos, Darbo partijos, Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų, Liberalų sąjūdžio, Jungtinės Liberalų ir centro sąjungos ir Tautos prisikėlimo partijos, Mišrios Seimo narių grupės, Krikščionių partijos frakcijų seniūnams. Jame teigiama, kad dabartinė valdančioji dauguma nebegali vadovauti mūsų valstybei.

"Nesibaigiantys skandalai dėl esamų ministrų veiklos ar jų neveiklumo, bandymai dangstyti savo kolegas bei partiečius, nuolatinis jų protegavimas ir įdarbinimas vadovaujančiose pozicijose, jiems neturint tam reikiamos kompetencijos, nesugebėjimas spręsti esminių valstybės valdymo problemų yra tik dalis priežasčių, dėl kurių daugumai Lietuvos gyventojų jau seniai aišku, jog dabartinę Vyriausybę ir jos vadovą A. Kubilių reikia keisti", - teigia frakcijos seniūnas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder