R. Ačas dirbs Mišrioje Seimo narių grupėje

R. Ačas dirbs Mišrioje Seimo narių grupėje

Seimo narys Remigijaus Ačas prašo nuo pavasario sesijos pradžios nelaikyti jo frakcijos "Tvarka ir teisingumas" nariu ir pripažinti jį Mišrios Seimo narių grupės nariu.

Tokį jo pareiškimą antradienį iš Seimo tribūnos perskaitė Seimo Pirmininkas Vydas Gedvilas.

Partijos Tvarka ir teisingumas valdybos nariai nusprendė sustabdyti R. Ačo narystę partijoje. Taip pat sustabdyti ir jo, kaip partijos Raseinių skyriaus pirmininko, įgaliojimai, primena ELTA.

Tokį sprendimą partijos valdyba priėmė, atsižvelgdama į partijos Drausmės komisijos išvadą ir vadovaudamasi partijos įstatais.

Partijos Tvarka ir teisingumas Drausmės komisija, išnagrinėjusi partijos nario R. Ačo viešus pareiškimus partijos atžvilgiu, konstatavo, kad jis pažeidė partijos įstatus, ir pasiūlė partijos valdybai spręsti klausimą dėl partijos nario tolesnės veiklos partijoje.

Seimo narys R. Ačas kritiškai pasisakė apie Darbo partijos ir partijos Tvarka ir teisingumas jungimąsi, įvardindamas tai rinkėjų ir bendraminčių išdavyste.

Informacija apie dviejų politinių partijų - Darbo bei Tvarkos ir teisingumo - galimą jungimąsi viešojoje erdvėje pasirodė vasario 18-ąją.

Vasario 24-ąją įvyko abiejų partijų prezidiumų ir tarybų posėdžiai, per kuriuos pritarta jungimuisi.

Partijų jungtuves numatoma baigti balandį. Tuomet planuojamas jungiamasis partijų kongresas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder