Premjeras: "Keistas jausmas atsiskaitinėti už Andriaus Kubiliaus nuveiktus darbus"

Premjeras: "Keistas jausmas atsiskaitinėti už Andriaus Kubiliaus nuveiktus darbus"

Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius ketvirtadienį Seimui pateiks Vyriausybės metinę veiklos ataskaitą. Jo teigimu, keista atsiskaitinėti už buvusio Premjero Andriaus Kubiliaus nuveiktus darbus.

"Jausmas keistokas, bet didesnį dėmesį skirsiu dabartinės Vyriausybės prioritetams, kurie bus įgyvendinami šiais metais. Manau, kad reikia daugiau kalbėti apie ateitį, vadovaujantis dabartine situacija", - interviu "Žinių radijui" teigė Vyriausybės vadovas.

ELTA primena, kad A. Butkevičiaus vadovaujama Vyriausybė pateiks Seimui pernai dar dirbusio Andriaus Kubiliaus Ministrų kabineto ir savo vadovaujamo kabineto veiklos ataskaitą.

Seimo statutas numato, kad Vyriausybė kiekvienais metais iki kovo 31 d. Seimui privalo pateikti metinę veiklos ataskaitą, kurioje turi būti aptarti ir artimiausio laikotarpio Vyriausybės veiklos prioritetai. Vyriausybės veiklos ataskaitą pateikęs Ministras Pirmininkas atsako į Seimo narių klausimus.

Vyriausybės ataskaitos pateikimo metu Seimo posėdyje dalyvauja visi ministrai, kurie Seimo narių pageidavimu taip pat atsako į klausimus.

Po Vyriausybės ataskaitos pateikimo ją svarsto Seimo komitetai, rengiama speciali diskusija, kurios pabaigoje Seimas gali priimti rezoliuciją.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder