Premjeras: Bronius Bradauskas greičiausiai bus keičiamas

Premjeras: Bronius Bradauskas greičiausiai bus keičiamas

Seimo Socialdemokratų frakcija kitą savaitę, antradienį, svarstys klausimą dėl Seimo Biudžeto ir finansų komiteto (BFK) pirmininko Broniaus Bradausko pakeitimo, pranešė Socialdemokratų pirmininkas, Premjeras Algirdas Butkevičius.

Klausimas dėl B. Bradausko tolesnio pirmininkavimo BFK kilo jo sūnui Dainorui Bradauskui laimėjus konkursą į Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) vadovo pareigas. Į tai reaguodamas Seimo opozicijos lyderis Andrius Kubilius paprašė Seimo vadovybės atšaukti jo tėvą iš einamų pareigų dėl nuolatinio ir neišvengiamo interesų konflikto.

"Aš manau, kad mes šitą klausimą svarstysime frakcijoje jau antradienį. Tikrai nenorėčiau, kad būtų politinio lygio ginčų ir diskusijų. Manau, kad (reikia, - ELTA) išsklaidyti visas abejones ir pašalinti nereikalingas politinio lygio spekuliacijas", - ketvirtadienį interviu "Žinių radijui" sakė socialdemokratų lyderis.

Nors A. Butkevičius nesiėmė konstatuoti, ar B. Bradauskas tikrai pateko į interesų konfliktą, jo bet kuriuo atveju bus prašoma atsisakyti BFK vadovo pareigų.

"Manau, kad B. Bradauskas yra patyręs politikas, tikiuosi, kad mes su juo sutarsime, kad BFK pirmininko pareigas tikriausiai eis kitas žmogus. Manau, šita įtampa nepersikels į VMI, šitoje srityje jos tikrai nereikėtų. Manau, turėtų būti sutarimas", - sakė Premjeras.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder