Parlamentarė: per parą mergaitė adaptavosi

Parlamentarė: per parą mergaitė adaptavosi

Drąsiaus Kedžio dukrą ir jos motiną aplankiusi Seimo narė Vilija Aleknaitė-Abramikienė sako, kad mergaitė jaučiasi gerai, nori būti su mama ir adaptavosi naujoje aplinkoje.

Parlamentarė teigė, kad jai pasiūlymas aplankyti mergaitę buvęs netikėtas. Net ir kankinama, negalėčiau paaiškinti, kur mes buvome", - žurnalistams šeštadienį sakė ji.

Pasak V. Aleknaitės-Abramikienės, Laimutė Stankūnaitė su dukra gyvena trijų kambarių šviesiame bute, turi kiemą, yra galimybės sportuoti, yra erdvės žaisti. Mergaitė, politikės teigimu, gyvybinga, bendraujanti.

Pamačiau gyvą, labai valdingo charakterio mergaitę. (...) Jautėsi, kad ji patenkinta, jog tos atvykusios tetos nėra labai įkyrios, tačiau dėmesio ji norėjo.(...) Vaiko ir mamos santykiai šilti, bet, aišku, jaučiasi iš vaiko pusės toks noras, kad mama su ja būtų, ne su tetom ir kad daugiau kreiptų dėmesio į ją. Žodžiu, jai norisi būti su mama", - komentavo V. Aleknaitė-Abramikienė.

Seimo narė sakė nepastebėjusi, kad mergaitė būtų apsvaiginta.

"Galėtų stebinti tas dalykas, kad vis dėlto per parą mergaitė adaptavosi. Galbūt čia yra du faktoriai. Vienas faktorius - kad mama turi labai daug šilumos, išskirtinai ramaus būdo. Kita vertus, mergaitė, matyt, yra labai stipraus charakterio, turi labai ryškius asmenybės bruožus, nėra, matyt, iš tų bailių vaikų", - sakė Seimo narė.

ELTA jau skelbė, kad policijos generalinio komisaro siūlymu ir Seimo Pirmininkės pavedimu dvi Seimo narės penktadienį susitiko su motinai L. Stankūnaitei grąžinta dukra. Apie apsilankymo rezultatus parlamentarės informuos artimiausiame Seimo plenariniame posėdyje.

Seimo Pirmininkė Irena Degutienė, sulaukusi Policijos generalinio komisaro Sauliaus Skvernelio siūlymo, penktadienį įgaliojo dvi Seimo nares nuvykti į vietą, kur gyvena teismo sprendimu motinai grąžinta nepilnametė mergaitė.

Teisę dirbti su aukščiausio lygmens slapta informacija turinčios ir Seimo opozicijai bei valdančiajai daugumai atstovaujančios Seimo Pirmininkės pavaduotoja Virginija Baltraitienė ir Seimo narė Vilija Aleknaitė-Abramikienė apžiūrėjo vaiko ir mamos gyvenimo sąlygas, pabendravo su mergaite.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder