Mokėjimo kortelių terminalų tinklas sujungė visus policijos komisariatus

Mokėjimo kortelių terminalų tinklas sujungė visus policijos komisariatus

Policijos patrulių automobiliuose kovo mėnesį papildomai įrengta 110, o policijos komisariatuose iki mėnesio pabaigos bus įrengta 40 naujų atsiskaitymo mokėjimo kortelėmis terminalų.

Planuojama, kad nuo balandžio šalyje patruliuos 116 policijos automobilių, kuriuose galima sumokėti mokėjimo kortele, o policijos padalinių, turinčių mokėjimo kortelių skaitytuvus, padaugės nuo 99 iki 139.

Pasak pareigūnų, gyventojai vis dažniau pageidauja galimybės atsiskaityti mokėjimo kortele, kai reikia sumokėti baudą už kelių eismo ir kitus pažeidimus policijos komisariatuose ar patruliniuose automobiliuose, taip pat už įvairias rinkliavas, pavyzdžiui, už ginklo išdavimą.

Iki šiol galimybe atsiskaityti mokėjimo kortelėmis galėjo pasinaudoti daugiausiai didžiųjų miestų gyventojai, dabar tai galės padaryti ir mažesnių miestų gyventojai.

Visi automobiliai, kuriuose galima atsiskaityti bankų kortelėmis, yra pažymėti specialiais lipdukais. Mokėjimo kortelių terminalai policijos komisariatuose bus įrengti artimiausiu metu.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder