Mažyliams - "superherojaus" Petro Gražulio dovanos

Mažyliams - "superherojaus" Petro Gražulio dovanos

Seimo narys "tvarkietis" Petras Gražulis dovanomis apipylė vaikus, kurių tėvai įrašyti į Gargždų rinkimų apygardos sąrašus. Darželinukams išdalinti saldainių rinkiniai, papuošti P. Gražulio atvaizdu: parlamentaras iliustracijoje persikūnijęs į superherojų, šalia puikuojasi ir jo pamėgtas šūkis "Už Lietuvą, vyrai!".

Kalėdinės dovanėlės nuotrauka socialiniame tinklalapyje "Facebook" pasidalinusi gargždiškė teigė, kad dėl šios dovanos susisiekė su darželio, kurį lanko jos vaikas, direktore. Anot įstaigos vadovės, P. Gražulio dovanėlės visam rajonui buvo dalinamos už dyką, todėl niekam nekilo mintis jų atsisakyti.

"Toks skandalingas žmogus kaip P.Gražulis tiesiog niekaip nedera prie vaikų darželių ir tiesiog įstaigai daro gėdą. Nemačiau, kad kas nors dėl to būtų patenkintas", - rašė pasipiktinusi mama.

P. Gražulio įvaizdžio dalimi tapęs šūkis "Už Lietuvą, vyrai!" nuskambėjo liepą sostinėje vykusių homoseksualų eitynių "Už lygybę" metu. Tuomet P. Gražulį sulaikė policija.

Pats Seimo narys Eltai sakė, kad kalėdinės jo dovanos šio krašto vaikams - sena tradicija, o kiek išdalinta dovanų, jis esą neskaičiuojąs.

"Kiek yra vaikučių, tiek ir dovanėlių", - sakė "tvarkietis".

Klausiamas, iš kokių lėšų buvo nupirktos dovanos vaikams, P. Gražulis neslėpė, kad tam buvo naudojamos ir parlamentinei veiklai skirtos lėšos.

"Yra parlamentinės, yra kolegų (lėšos - ELTA), mūsų partijos nariai susideda visi bendrai ir padarome tokią gražią šventę", - kalbėjo P. Gražulis.

"Gražiu" jis vadino ir ant saldainių dėžutės esantį savo šūkį.

"Taip, "Už Lietuvą, vyrai", labai gražu", - neabejojo parlamentaras.

P. Gražulis sakė, kad finansiškai prie dovanų pirkimo prisidėję kolegos nesipriešina, kad ant saldainių puikuotųsi būtent jo veidas, o ar atsiranda nepageidaujančių "politinių" saldainių, jis teigė nežinąs.

"Tuo rūpinasi ir saldainius dalina mano patarėjai", - teigė P. Gražulis.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder