LRTK vertins laidą "24 valandos" dėl rodyto smurto

LRTK vertins laidą "24 valandos" dėl rodyto smurto

Lietuvos radijo ir televizijos komisija (LRTK) vertins LNK televizijos laidoje "24 valandos" sausį rodytą siužetą, kuriame nepilnamečiams prieinamu laiku rodytas žmonos smurtas prieš vyrą.

Trečiadienį vyksiančiame posėdyje LRTK nariai susipažins su transliuota medžiaga, o dėl parodyto siužeto UAB "Laisvas ir nepriklausomas kanalas" gali gauti įspėjimą. Kaip Eltai teigė LRTK Ūkio subjektų veiklos priežiūros skyriaus specialistė Agnė Vitkienė, dėl minėto laidos epizodo privataus asmens skundą persiuntė Kauno prokuratūra, juo piktinosi ir moterų krizių centras.

"Tas smurtas buvo rodomas pakankamai detaliai, daug kartų, tam nebuvo užkirstas kelias nei iš žurnalistų, nei iš operatorių. Smurtas buvo visiškai laisvai toleruojamas", - Eltai sakė A. Vitkienė.

Sausio 13 d. transliuotame "24 valandų" epizode moteris, vardu Lina, keliolika kartų savo neblaiviam vyrui Tomui smogė į veidą kumščiu bei spjaudė stebint žurnalistei, operatoriui ir dar vienai moteriai. Pastaroji tik po kelių minučių moteriai pasiūlė nusiraminti ir paragino toliau nebesmurtauti, paklaususi, ar Lina jau išliejo visą pyktį.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder