Iki vakaro reikia apsispręsti dėl Lietuvos žemės pardavimo

Iki vakaro reikia apsispręsti dėl Lietuvos žemės pardavimo

Nekreipkite dėmesio į klaidintojus ir gąsdintojus - po vakarykščio rezultato (pamatė, kad VRK-ai pateikta tiek parašų dėl referendumo skelbimo, kad santykinai nebelabai daug ir trūksta), o lapai vis tebegrįžta ir teikiami į VRK, sistema stresuoja.

Labai suaktyvėjo elektroninis pasirašymas paskutiniąją parą.

Reikia tęsti tai. Teigimas, kad elektroniniu būdu pasirašyti galima buvo esą tik iki šios dienos 10 val., yra sąmoningai klaidinantis. Nėra jokio teisinio pagrindo teigti, kad negalima pasirašyti taip visą šią parą, t.y. iki 24 val. Matyt, todėl dabar pradėta aiškinti ir suderinta, jog galima pasirašyti šiandien iki 22 val. Matyt, apsiribota šiuo laiku, kad paskutinius duomenis, gautus iki 22 val., dar galima būtų šiandien persiųsti į VRK.

Jei nespėsite pasirašytus lapus pateikti laiku organizatoriams, kviečiu pasitikslinus su organizatoriais telefonu dėl formalumų tvarkant lapus, pateikti sutvarkytus lapus su parašais ir vėliau organizatoriams arba patiems juos išsiųsti būtinai šiandien registruotomis Lietuvos pašto siuntomis tiesiai į VRK, o įrodymus apie išsiuntimą registruota siunta pateikite organizatoriams, sau pasilikdami registruotos siuntos kasos čekio kopiją ar užsirašę registruotos siuntos numerį.

Dar šiek tiek pasistenkime, kad būtume tikri!

Zigmas Vaišvila, Lietuvos Nepriklausomybės Atkūrimo Akto signataras

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder