Eismo sąlygas sunkina pūga

Eismo sąlygas sunkina pūga

Pirmoje nakties pusėje snyguriavo ir pustė vakarinėje ir pietinėje šalies dalyse, antroje nakties pusėje ir šiuo metu snyguriuoja ir pusto didžiojoje Lietuvos dalyje.

Magistralinių ir krašto kelių dangos vietomis sausos, yra susidariusių sniego liežuvių. Šių kelių dangos valomos, Klaipėdos ir Vilniaus apskrityse vietomis barstomos, praneša Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Rajoninių kelių dangos padengtos prispausto sniego sluoksniu, slidžios. Klaipėdos apskrityje yra nepravažiuojamų (30 proc.) ir apsunkinto išvažiuojamumo (70 proc.) rajoninės reikšmės kelių.

Vairuotojai būkite dėmesingi ir atsargūs, dėl pūgos blogas matomumas, gali būti papustytų ruožų, įspėja Lietuvos kelininkai.

Eismo sąlygas sunkins lijundra, plikledis.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną krituliai. Antroje dienos pusėje vakariniuose ir pietiniuose rajonuose lijundra, plikledis. Daug kur pūga. Vietomis rūkas. Vėjas pietryčių, pereinantis į pietų, pietvakarių 8–13 m/s, daug kur gūsiai 15–20 m/s. Aukščiausia temperatūra nuo 1 laipsnio šilumos iki 4 laipsnių šalčio.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder