"Darom 2012" akcija jau penktą kartą buria neabejingus aplinkos švarai

"Darom 2012" akcija jau penktą kartą buria neabejingus aplinkos švarai

Jau penktus metus visuomeninė oganizacija "Darom" suburia Lietuvos gyventojus į savo krašto švarinimo akciją. Šie metai ne išimtis, tad kviečiame visus neabejingus savo kraštui susitikti balandžio 21 d. 10 val. akcijoje "Darom Global 2012", kurios šūkis - "Rūšiuok muzikos ritmu!". Šiais metais akcija vyks daugelyje pasaulio šalių "Let‘s do it world 2012" vardu.

Akcija kasmet suburia vis daugiau iniciatyvių, pilietiškų ir gyvenamąjai aplinkai neabejingų Lietuvos gyventojų, per kurią sutvarkoma viešos teritorijos – parkai, pakelės, paupiai ir paežerės.

Pernai "Darom" akcija pasiekė rekordą, surinkdama 406 europarlamentarų parašus, kurių pagalba buvo priimta Europos parlamento deklaraciją "Dėl Europos išvalymo ir akcijos Darom pasaulis 2012". Ji tapo ne tik pirmąja Europos parlamento deklaracija priimta 2011 metais, bet ir pirmąja, kurioje specialiai paminėtas Lietuvos vardas. 2011 metais vykusi "Darom 2011" akcija buvo pripažinta technologiškai pažengusia akcija, kurios metu akcijos dalyviai išmaniuoju telefonu arba internetu galėjo žymėti netinkamose vietose išmestas atliekas. Taip pat, "Mes darom" pelnė pilietiškiausios organizacijos apdovanojimą, kaip didžiausias savanorystės projektas Lietuvoje, už "Darom" akcijos Lietuvoje sodinamus pilietiškumą ir tautiškumą stiprinančius daigus.

"DAROM" komanda kviečia Jus prisijungti prie organizacijos, akcijos organizacinių darbų, tapti vieno iš taškų koordinatorium, tapti akcijos remėju. Turi idėjų, minčių bei žinai nelegalių sąvartynų – pranešk.

Daugiau informacijos www.mesdarom.lt.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder