Darbo partijos taryba apsvarstė pasirengimą Seimo rinkimams

Darbo partijos taryba apsvarstė pasirengimą Seimo rinkimams

Rinkimams į Seimą besirengianti Darbo partija artimiausiu metu planuoja surengti pirmininko ir komandos narių turą po Lietuvą. Apie tai kalbėta Varniuose prie Lūksto ežero penktadienį prasidėjusiame Darbo partijos sąskrydžio metu surengtame partijos tarybos posėdyje.

Posėdžio metu Darbo partijos rinkimų štabo vadovas Vytautas Gapšys pranešė apie partijos ketinimus kurti skyrių Neringoje ir pristatė rinkimų štabo struktūrą, technologijas bei rinkimų programos gaires.

Darbo partijos rinkimų štabo vadovas turės tris pavaduotojus - Valentiną Bukauską, Virginiją Baltraitienę ir Vydą Gedvilą, kurie bus atsakingi už partijos skyrių parengimą rinkimams ir jų apmokymą, vidaus ir išorės komunikaciją, programos parengimą ir pristatymą bei organizacinį pasirengimą.

Tarp artimiausių rinkimų štabo planų yra numatytas Darbo partijos pirmininko ir komandos narių turas po Lietuvą, vietos rinkimų štabų veiklos planų rengimas bei partijos kandidatų vienmandatėse rinkimų apygardose iškėlimas, teigiama Darbo partijos pranešime.

Taryboje aprobuotas Darbo partijos valdymo organų išplėtimas, susijęs su susijungimu su Naująja sąjunga. Darbiečiai ketina padidinti partijos pirmininko pavaduotojų, prezidiumo bei tarybos narių skaičių. Sudaryta speciali komisija, kuri turės parengti ir pateikti atitinkamoms institucijoms su susijungimu susijusią būtiną dokumentaciją. Taip pat išklausytas Naujosios sąjungos pirmininko Artūro Paulausko pranešimas apie šios partijos pasirengimą įsitraukti į Darbo partijos gretas.

Taryboje buvo svarstomas klausimas dėl dalyvavimo Vilniaus miesto valdančiojoje koalicijoje.

Dalyvavimo Vilniaus miesto valdančiojoje koalicijoje galimybes darbiečiai nutarė apsvarstyti po pokalbio su Vilniaus miesto meru Artūru Zuoku, kuris šeštadienį ketina apsilankyti Darbo partijos sąskrydyje.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder