"Darbiečiai" ragina socialinį modelį priimti dar šiemet

"Darbiečiai" ragina socialinį modelį priimti dar šiemet

Darbo partija pareiškė palaikanti naująjį socialinio modelio projektą ir laikosi pozicijos, kad jis turi būti priimtas dar šiemet, todėl kreipiasi į koalicijos partnerius ir visus kitus Seimo narius pasistengti, kad artimiausiu metu taip ir nutiktų.

"Aš labai apgailestauju, kad Seimo Socialinių reikalų ir darbo komitete socialinio modelio klausimas stringa, todėl mes, Darbo partija, imamės iniciatyvos ir kviečiame koalicijos partnerius, socialdemokratų deleguotą Socialinių reikalų ir darbo komiteto pirmininkę Kristiną Miškinienę ir visus kitus likusius Seimo narius daryti viską, kad socialinis modelis būti priimtas kuo greičiau, geriausia - dar šiais metais", - sako Darbo partijos pirmininkas Valentinas Mazuronis.

Politikas pabrėžia, kad naujasis socialinis modelis yra sunkaus Darbo partijos deleguotos socialinės apsaugos ir darbo ministrės Algimantos Pabedinskienės triūso rezultatas.

"Esu įsitikinęs, kad ši Vyriausybė padarė tai, ko dar nė viena nesugebėjo padaryti: reformavo atgyvenusius darbo santykius ir socialinį modelį Lietuvoje. Šių permainų reikėjo jau seniai", - teigia V. Mazuronis.

Darbo partijos nuomone, naujasis socialinis modelis turės teigiamų pasekmių: pritrauks papildomų užsienio investicijų, didins gyventojų užimtumą ir paskatins atlyginimų augimą.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder