Danielius Bunkus patarinės Kauno merui

Danielius Bunkus patarinės Kauno merui

Savivaldybės įmonių ir įstaigų valdymo bei optimizavimo klausimais Kauno miesto merui Visvaldui Matijošaičiui patarinės nuo šio antradienio prie jo komandos prisijungęs Danielius Bunkus, sukaupęs patirtį privačiame versle.

Naujasis mero patarėjas daugelį metų įvairiose įmonėse dirbo vadovaujamą darbą. D. Bunkus taip pat yra dirbęs Vilniaus universitete, kur studentams dėstė „Inovacijų vadybos“ ir „Derybų“ kursus. Prieš tapdamas V. Matijošaičio patarėju, D. Bunkus praėjusią savaitę pasitraukė iš pareigų vienoje įmonėje.

„Jis yra aukščiausio lygio specialistas. Dirbdamas versle, esu nemažai su juo konsultavęsis dėl įmonių valdymo ir optimizavimo. Kalbant apie savivaldybės įmones, radome tikrai prastą situaciją – jų visų laukia reorganizacija ir veiklos optimizavimas. D. Bunkus padės visa tai padaryti“, – apie naujajam savo patarėjui numatytas užduotis pasakojo Kauno meras, V. Matijošaitis.

„Pagrindinė mano užduotis bus peržiūrėti visų įmonių ir įstaigų veiklą. Reikės sutvarkyti ir centralizuoti visų jų pirkimus. Visos įmonės prekes, paslaugas ir visa kita turi pirkti bendrai. Tokiu būdu miestas ir tuo pačiu miestiečiai galės sutaupyti milžiniškus pinigus“, – tvirtino naujasis Kauno miesto mero patarėjas D. Bunkus.

D. Bunkus tapo antruoju Kauno mero patarėju. Nuo balandžio 20 dienos, primena ELTA, mero patarėju ryšiams su visuomene dirba komunikacijos specialistas, buvęs leidinio „15 min.“ žurnalistas Tomas Grigalevičius.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder