Buvusi E. Ostapenko sužadėtinė nori tapti seimūne

Buvusi E. Ostapenko sužadėtinė nori tapti seimūne

Su „Drąsos keliu“ į Seimą sieks patekti ir buvusi Eugenijaus Ostapenko sužadėtinė Tatjana Žgunova, rašo komentaras.lt.

„Drąsos kelio“ koordinacinei tarybai patvirtinus kandidatų į Seimą sąrašą, paaiškėjo, jog su „Drąsos keliu“ į Seimą sieks patekti ir dainininko Eugenijaus Ostapenko buvusi sužadėtinė Tatjana Žgunova, kurios atžvilgiu dėl grasinimų nužudyti ir kapų išniekinimo pastarosiomis dienomis pradėti jau du ikiteisminiai tyrimai ir, kaip manoma, gali būti pradėti dar trys. Nes kol kas dėl „Drąsos kelio“ kandidatės į Seimą T.Žgunovos grasinimų nužudyti bei dėl uošvio, E.Ostapenko senelio, kapo išniekinimo į teisėsaugą kreipėsi dainininko mama Liubovė Ostapenko, o šiomis dienomis dėl grasinimų į teisėsaugą rengiasi kreiptis ir buvęs Tatjanos Žgunovos sužadėtinis dainininkas Eugenijus Ostapenko.

„Šio mėnesio pabaigoje iš Vokietijos sugrįš ir duktė, Eugenijaus sesuo, kuriai taip pat buvo grasinta, ir ji taip pat rašys pareiškimą teisėsaugai“, - „Karštam komentarui“ sakė dainininko Eugenijaus Ostapenko mama Liubovė Ostapenko.

Dainininkas Eugenijus Ostapenko mano, kad tapo savo buvusios sužadėtinės Tatjanos Žgunovos nepagrįsto pavydo ir keršto auka.

„Mano buvusi sužadėtinė Tatjana Žgunova ne tik prakeikė mane, mano motiną, mano sesę ir visą mano giminę, bet ir grasino nužudyti mane, mano motiną ir mano sesę. Tatjana grasino susidoroti su manimi, mano motina, sese bei pažadėjo išniekinti senelių kapus. Bijau, kad jos grasinimai gali būti įvykdyti“, - redakcijai sakė dainininkas. Juolab kad senelių kapas jau rastas išniekintas – paminklas apipiltas baltais dažais.

Dainininko mama Liubovė Ostapenko įsitikinusi, kad buvusi sūnaus sužadėtinė Tatjana Žgunova pradėjo vykdyti savo grasinimus.

„Tatjana su Eugenijumi yra buvusi kapinėse, žino, kur yra senelių kapas“, - redakcijai sakė dainininko mama. Bet kodėl reikėjo niekinti Eugenijaus Ostapenko senelio kapą – apipilti paminklą dažais, Liubovė Ostapenko sakė nežinanti.

„Į kapines buvo atvykę kriminalistai, ekspertai, pradėtas ikiteisminis tyrimas“, - teigė dainininko mama.

Eugenijaus Ostapenko teigimu, buvusi jo sužadėtinė Tatjana Žgunova grasino pasodinti jį kalėjimą arba nužudyti.

„Tatjana man grasindavo, kad aš nudvėsiu, rašydavo man, kad ji labai nori, kad aš nudvėsčiau, arba savo kelią užbaigčiau invalido vėžimėlyje. Buvusi mano sužadėtinė Tatjana Žgunova pažadėjo atkeršyti man už neva neištikimybę, nors aš buvau ištikimas Tatjanai“, - „Karštam komentarui“ teigė dainininkas Eugenijus Ostapenko.

Pasak dainininko, ji yra labai pavydi. "Ji prisifantazavo, kad neva aš buvau jai neištikimas su sena bičiule Rasa, nors mes esame seni draugai ir labai gerai pažįstu jos vyrą. Tatjana yra nesveikai pavydi ir dabar ji siekia man atkeršyti", - sakė dainininkas.

Jo teigimu, ji kai kuriuos pažadus jau įvykdė, „kai juodai apšmeižė mane bei apipylė purvais dviejose televizijos laidose ir tyčia keršto tikslais sugadino mano reputaciją, melagingai pranešdama visai Lietuvai, kad aš neva mušdavau ją, kad neva buvau neištikimas jai ir neva apgaudinėjau ją su kitomis moterimis, kad neva puolu savo motiną.“

„Nė karto nepakėliau rankos prieš buvusią savo sužadėtinę Tatjaną Žgunovą ir nemušdavau jos. Buvau ištikimas jai ir neapgaudinėjau jos su kitomis moterimis. Savo mamos nepuldinėju, labai myliu savo mamą ir gerbiu ją.

Mano ir Tatjanos susirašinėjimas “Skype“ programoje atskleidžia tikrąjį buvusios mano sužadėtinės Tatjanos Žgunovos veidą“, - redakcijai sakė dainininkas E.Ostapenko.

Per „Skype“ susirašinėjimą Tatjana Eugenijaus motiną išvadino „paskutine išdavike“ ir rašė, jog „ji labai greitai paliks šį pasaulį“.

„Atkeršysiu ir tavo protėviams – dabar žinau, kur jie palaidoti. Būk tu prakeiktas per amžių amžius ir tavo kūnas nebus rastas“, - taip rašė dainininkui buvusi sužadėtinė Tatjana.

Eugenijaus Ostapenko mama Liubovė, paklausta, ką mano apie tai, jog buvusi skandalingoji sūnaus sužadėtinė Tatjana Žgunova su „Drąsos keliu“ sieks tapti Seimo nare, buvo šokiruota.

„Betgi Tatjanos atžvilgiu jau pradėti du ikiteisminiai tyrimai ir dar trys bus pradėti! Nežinau, kaip ji į Seimą praeis“, - nustebo Eugenijaus Ostapenko mama.

Sužinojusi, kad buvusi sūnaus sužadėtinė rengiasi tapti politike, Liubovė Ostapenko redakcijai išsakė nuomonę, kad šitie skandalai Tatjanai Žgunovai buvo reikalingi dėl reklamos, siekiant patekti į Seimą.

„Norėjo reklamos ir gavo“, - išsakė nuomonę dainininko mama.

Pats dainininkas Eugenijus Ostapenko mano, kad jo buvusi sužadėtinė Tatjana Žgunova turi ligotą fantaziją, yra neadekvati ir jai vieta ne Seime, o ten, kur žmonės vaikšto su baltais chalatais.

Sužinojęs, kad Tatjana Žgunova su „Drąsos keliu“ sieks patekti į Seimą, Eugenijus Ostapenko suprato tapęs jos „politinės reklamos“ auka. „Dabar supratau, kodėl per televiziją buvo parodytos dvi tendencingos laidos“, - redakcijai sakė dainininkas.

„Jos vieta ne Seime, o šiukšlyne. Ji pasinaudojo mano žinomumu ir mano, kad dabar į Seimą pateks. Ką toks žmogus gali nuveikti gero Seime, jeigu jinai, mano nuomone, su galva nedraugauja?“ - klausia dainininkas Eugenijus Ostapenko.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder