Arvydas Sabonis patyrė širdies smūgį

Arvydas Sabonis patyrė širdies smūgį

Antradienio vakare į Kauno klinikas skubiai paguldytas legendinis krepšininkas Arvydas Sabonis. Jis patyrė širdies smūgį, tačiau po geros valandos buvusio sportininko būklė buvo normali.

A. Sabonis vakare su draugais salėje žaidė krepšinį. Apie 20.45 val. baigęs sportuoti staiga pajuto skausmą krūtinėje. Skubiai iškviesti medikai Arvydą išvežė į Kauno klinikas.

46 metų buvusiam sportininkui medikai konstatavo nestiprų infarktą. "Respublikos" žiniomis, jau 22 val. A. Sabonio būklė buvo normali.

Dabar Kaune gyvenantis A.Sabonis itin daug dirbo prieš Europos krepšinio čempionatą, vykusį Lietuvoje, ir čempionato metu. Visų laikų geriausias krepšininkas mielai priėmė pasiūlymą tapti krepšinio ambasadoriumi ir su varžybų organizatoriais aplankė net 9 valstybes kviesdamas sirgalius atvykti į Lietuvą.

Buvęs Kauno "Žalgirio", Madrido "Real" ir Portlando "Trail Blazers" žaidėjas anksčiau skelbė, kad sieks Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidento posto. Naujasis federacijos prezidentas turėtų būti renkamas po mėnesio - spalio 24-ąją, kai Kaune vyks visuotinis LKF susirinkimas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder