Algirdas Butkevičius: į žemės ūkio ministro postą tikriausiai bus pateikta kita kandidatūra

Algirdas Butkevičius: į žemės ūkio ministro postą tikriausiai bus pateikta kita kandidatūra

Paskirtasis Premjeras Algirdas Butkevičius skeptiškai vertina Darbo partijos į žemės ūkio ministro postą pasiūlytą dabartinį žemės ūkio viceministrą konservatorių Mindaugą Kuklierių ir laukia kito kandidato.

"Dėl žemės ūkio ministro klausimas yra didžiulis ir tikriausiai bus pateikta kita kandidatūra. Aš vakar sakiau, kad bus dar diskutuojama valdančiojoje daugumoje. Vakar išsakytos tam tikros mintys, dėl kurių aš susidariau nuomonę, kad jis nelabai yra nusiteikęs įgyvendinti dabartinės Vyriausybės programą. Išsireikšta, kad iš didelio blogio renkasi mažiausią. Manau, kad tai visiškai ne ministro kalba", - antradienį žurnalistams sakė A. Butkevičius.

Kaip ELTA jau skelbė, M. Kuklierius žadėjo suspenduoti narystę konservatorių partijoje ir tvirtino, kad vadovauti ministerijai eina kaip specialistas.

"Yra ūkinė ministerija, ir aš tik galiu padėkoti, kad manimi pasitikėjo kaip specialistu. Aišku, sprendimas nėra lengvas", - po susitikimo su paskirtuoju Premjeru A. Butkevičiumi pirmadienį žurnalistams sakė M. Kuklierius.

Jis nemano, kad, vykdžius konservatorių programą, būtų sunku vykdyti "darbiečių" ir socialdemokratų programą.

"Žemės ūkyje ji nėra priešinga. Šitoje vietoje neturėtų būti labai dideli skirtumai. Aš einu dirbti kaip specialistas", - sakė kandidatas į žemės ūkio ministro postą.

Jis tvirtino einąs dirbti ne į partinį darbą, o į ūkinį. Paklaustas, ar neketina įstoti į Darbo partiją, M. Kuklierius atsakė: "Tikrai neplanuoju".

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder