Klaipėdos gimtadieniui - vokiečių choro koncertas

Klaipėdos gimtadieniui - vokiečių choro koncertas

Rugpjūčio 1 dienos vakare, 19 valandą Klaipėdos koncertų salės parko scenoje, uostamiestį su gimtadieniu pasveikins kamerinis choras „Kai Mueller“ iš Štutgarto. Tai nemokamas koncertas – dovana Klaipėdos publikai.

Šis choras įkurtas daugiau nei prieš 20 metų. Jam vadovauja dirigentas, pianistas Kai Mueller. Milžinišką choro repertuarą sudaro įvairių stilių ir kraštų muzika, pradedant nuo klasikinių ir šiuolaikinių įvairių tautų kompozitorių kūrinių, vokiečių liaudies dainų bei šlagerių, gospelo bei pasaulinės muzikos, baigiant operetiniu repertuaru bei miuzikliniais kūriniais („Jesus Christus Superstar“ 1997, „Joseph“ 1998, „Evita“ 1999, „Hair“ & „Anatevka“ 2000, „Cabaret“ 2003 ir t.t.).

Jau daugybę metų choras „Kai Mueller“ dainuoja prestižiškiausiose koncertų salėse, dalyvauja tarptautiniuose festivaliuose bei iškiliuose chorinės muzikos renginiuose, koncertuoja ne tik Vokietijoje, bet ir užsienio šalyse: Suomijoje, Švedijoje, Rusijoje (St. Peterburgas ir Kaliningradas), Prancūzijoje (Paryžius), Danijoje (Kopenhaga), JAV, Didžiojoje Britanijoje ir Airijoje, Kanadoje, Austrijoje (Viena), Lenkijoje, Ispanijoje (Madridas) kitos šalys.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder