Klaipėdos gimtadienio fejerverko sulaukėme

Klaipėdos gimtadienio fejerverko sulaukėme

Jau rytoj, trečiadienį, rugpjūčio 1-ąją, jubiliejinę 760-ies metų sukaktį švenčiančiai Klaipėdai bus įteikta įspūdinga dovana. Iškart po to, kai piliavietėje nuskambės Gyčio Padegimo bei Giedriaus Kuprevičiaus teatralizuota oratorija „Miestas ir žmonės“ (oratorijos pradžia – 21.,30 val.), uostamiesčio padangę nušvies grandiozinis ugnies šou, skirtas miesto jubiliejui.

Šis fejerverkas rengiamas išskirtinai miesto gyventojų lėšomis. Visos jos buvo surinktos asociacijos „Mano miestas – Klaipėda“ organizuotos solidarumo akcijos „Klaipėdiečių dovana Klaipėdai“ metu.

Idėjos sumanytojai teigia, kad ši iniciatyva gimė iš didelio noro padovanoti uostamiesčiui jo vertą dovaną, prie kurios bent maža dalele galėtų prisidėti kiekvienas miestietis.

Akcijos koordinatorius Raimondas Beliauskas džiaugiasi, kad geranoriška iniciatyva neliko be atgarsio. Į fejerverko taupyklę jau surinkta solidi suma – klaipėdiečiai bei miesto bendrovės šiai šventei jau padovanojo 16917,81 Lt. Praėjusį penktadienį organizatoriai sulaukė net 2 įnašų į specialiąją akcijos sąskaitą.

Fejerverką rengianti UAB „Pirotechnikos gaminiai“ taip pat neliko abejinga idėjai ir žada savo svarų indėlį į akciją - prie jubiliejinio fejerverko pridėti pusę visos surinktos sumos. Tad rugpjūčio 1-osios vakarą Klaipėdos padangę nutvieks įspūdinga ugnies pašvaistė.

Oficiali akcijos „Klaipėdiečių dovana Klaipėdai“ pabaiga bus fiksuota rytoj, rugpjūčio 1-ąją, 11 val. Iki tol visi norintieji dar gali palaikyti šią iniciatyvą ir pasirinktu būdu (trumposiomis sms žinutėmis ar per specialią sąskaitą) prisidėti prie dovanos Klaipėdai.

Akcijos organizatoriai nuoširdžiai dėkoja visiems jau prisidėjusiems bei palaikiusiems šį sumanymą ir kviečia visus klaipėdiečius bei miesto svečius rugpjūčio 1-osios vakarą susiburti drauge piliavietėje ir kartu paminėti Klaipėdos 760 metų sukaktį, pasigrožėti šiltu ir nuoširdžiu sveikinimu, nušviesiančiu mūsų miesto – Klaipėdos - padangę.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder